Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Onze aanrader
vanaf €
excl. BTW

Schadeherstel

Schadeherstel met de zorgvuldigheid die u gewend bent van de detailing behandelingen van JURGH.

Plan een afspraak
In a nutshell...
U kunt terecht met schades van ieder formaat
Geen kleurverschil, geen stofpitjes in de lak
Spotrepair en uitdeuken zonder spuiten
Hoogstaande kwaliteit en oog voor detail

Schadeherstel

Dat is vervelend, er zit schade aan uw mooie auto. Waar gaat u nu heen? Wilt u dat er aan uw schade afhandeling net zoveel zorg wordt besteed als aan de detailing van uw auto? Dan bent u bij Jurgh Car Detailing aan het juiste adres! Wij werken samen met specialisten die net zo kritisch op kwaliteit zijn als wij. Dus geen kleurverschil, geen stofpitjes in de lak en al helemaal geen overspray over de rest van de auto om maar een paar voorbeelden te noemen.

Of het nu om een spotrepair gaat of een grotere schadeafhandeling, wij kunnen u hier uitstekend bij helpen met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Wij maken een schade offerte voor u waarna -indien nodig- de schade expert deze kan beoordelen. Ook kunnen wij vervangend vervoer voor u regelen. Na het spuitwerk controleren wij het werk nogmaals en polijsten wij als dit nodig blijkt te zijn.

Heeft u glascoating op de auto met schade, dan kunnen we zorgdragen voor een offerte voor de verzekering. Vanzelfsprekend kunnen we na de schade afhandeling de delen opnieuw voorzien van glascoating.

Uitdeuken zonder spuiten

Je komt terug bij de auto en dan zie je het, een klein deukje in het portier, de lak is niet beschadigd, maar toch zie je een klein vouwtje.

Deze kleine deukjes ontstaan vaak door openslaan de portieren of voorwerpen die tegen de auto aanvallen. Door de hoogwaardige lakken van tegenwoordig beschadigt deze niet, maar toch zie je een lelijke plek in het plaatmateriaal. Gelukkig kunnen wij dit in de meeste gevallen onzichtbaar voor u oplossen!

Indien de deuk groter is dan een € 2,- muntstuk of wanneer de lak beschadigd is dan is herstel door uitdeuken zonder spuiten soms niet meer mogelijk. In dit geval betreft het een lakschade. Hierbij kunnen wij u ook helpen middels spotrepair.

Ook voor hagelschade kunt u bij ons terecht - hiervoor gelden andere prijzen.

Elke schade is anders, neemt u telefonisch contact op zo dat we een offerte voor u kunnen maken.
Projecten waar we trots op zijn

Audi RS6+ ABT glascoating voor matte lak

Bekijk project

Porsche GT2RS PPF, detailing en glascoating

Bekijk project

Je auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om je auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Offerte aanvragen