Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Maak uw keuze:

Silver

PPF voorzijde auto

Gold

Volledige PPF

Platinum

Volledige PPF + Glasscoating

Opties

Koplampen

Deurkommen

Bagage tilrand

B&C Stijlen

Instaplijsten

Voorruit

Voordeuren

Achterdeuren

Sideskirts

Uw auto

Uw gegevens

Bedankt! We gaan uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Onze aanrader
excl. BTW

Schadeherstel

Schadeherstel met de zorgvuldigheid die u gewend bent van de detailing behandelingen van JURGH.

Kies je pakketPlan een afspraak

In a nutshell...

U kunt terecht met schades van ieder formaat
Geen kleurverschil, geen stofpitjes in de lak
Spotrepair en uitdeuken zonder spuiten
Hoogstaande kwaliteit en oog voor detail

Schadeherstel

Dat is vervelend, er zit schade aan uw mooie auto. Waar gaat u nu heen? Wilt u dat er aan uw schade afhandeling net zoveel zorg wordt besteed als aan de detailing van uw auto? Dan bent u bij Jurgh Car Detailing aan het juiste adres! Wij werken samen met specialisten die net zo kritisch op kwaliteit zijn als wij. Dus geen kleurverschil, geen stofpitjes in de lak en al helemaal geen overspray over de rest van de auto om maar een paar voorbeelden te noemen.

Of het nu om een spotrepair gaat of een grotere schadeafhandeling, wij kunnen u hier uitstekend bij helpen met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Wij maken een schade offerte voor u waarna -indien nodig- de schade expert deze kan beoordelen. Ook kunnen wij vervangend vervoer voor u regelen. Na het spuitwerk controleren wij het werk nogmaals en polijsten wij als dit nodig blijkt te zijn.

Heeft u glascoating op de auto met schade, dan kunnen we zorgdragen voor een offerte voor de verzekering. Vanzelfsprekend kunnen we na de schade afhandeling de delen opnieuw voorzien van glascoating.

Uitdeuken zonder spuiten

Je komt terug bij de auto en dan zie je het, een klein deukje in het portier, de lak is niet beschadigd, maar toch zie je een klein vouwtje.

Deze kleine deukjes ontstaan vaak door openslaan de portieren of voorwerpen die tegen de auto aanvallen. Door de hoogwaardige lakken van tegenwoordig beschadigt deze niet, maar toch zie je een lelijke plek in het plaatmateriaal. Gelukkig kunnen wij dit in de meeste gevallen onzichtbaar voor u oplossen!

Vanaf € 75,- ex btw

Indien de deuk groter is dan een € 2,- muntstuk of wanneer de lak beschadigd is dan is herstel door uitdeuken zonder spuiten soms niet meer mogelijk. In dit geval betreft het een lakschade. Hierbij kunnen wij u ook helpen middels spotrepair.

Ook voor hagelschade kunt u bij ons terecht.

Onze PPF/Glascoating pakketten

Silver

PPF voorzijde auto

Deze kit bevat de volgende delen: voorbumper, volledige motorkap, beide spatborden, koplampen (indien mogelijk), spiegels A-style en aanzet dakrand (indien gewenst). SILVER verzekert volledige bescherming van de voorzijde van de auto. Deze kit elimineert alle risico op mechanische schades bij dagelijks gebruik van het voertuig, inclusief spiegelschade tijdens het parkeren. Deze uitgebreide en moderne kit komt overeen met de meest veeleisende en kritische klanten, niet alleen door de praktische en gedeeltelijke applicatie, maar ook door het uiteindelijke resultaat.

Gold

Volledige PPF

De Gold kit, volledige bescherming van uw auto. Bij de GOLD kit wordt de volledige auto beschermd. Perfect voor zij die de auto in originaliteit willen behouden. Doordat de volledige auto wordt beschermd met PremiumShield Elite, hoeft u zich niet druk te maken over eventuele kleine schades, krassen en steenslag. Zorgeloos kilometers maken, was nog nooit zo gemakkelijk!

Platinum

Volledige PPF + Glasscoating

De Platinum kit. Het allerbeste van het allerbeste. Niet alleen op het gebied van beschermfolie, maar ook op het gebied van glascoating. Bescherm uw lak tegen mechanische schades, krasjes en steenslag op elk oppervlak. Daarnaast beschermt u de folie met coating, welke het oppervlak de maximale glans en gladheid geeft. Hierdoor ziet uw auto er ten alle tijden perfect uit. Door de gladheid van de coating zal vuil minder goed hechten aan het oppervlak, en de auto dus langer schoon blijven. Wassen van uw auto was nog nooit zo gemakkelijk!

Elke schade is anders, neemt u telefonisch contact op zo dat we een offerte voor u kunnen maken.

Waarom Paint Protection Film?

Bescherming tegen mechanische schades

De folie creëert een fysieke beschermende laag die mechanische schades zoals krassen, vegen en steenslag voorkomt.

Bescherming tegen agressieve chemicaliën

De folie verzekert lakbescherming tegen verscheidene chemicaliën die schadelijk zijn voor het oppervlak, waaronder: zout, agressieve chemicaliën in wasstraten, zure regen, vogelpoep, insecten en boom-hars.

Zelfherstellend vermogen

"SelfHealing" technologie elimineert lichte schades aan het folie-oppervlak. Premium Shield folie heeft de mogelijkheid om zelf krassen te herstellen. De folie biedt dus een actieve bescherming van de autolak.

Uitstekende helderheid

Wanneer Premium Shield op de juiste manier wordt aangebracht, zal het ondanks de aanzienlijke dikte van het materiaal, volledig onzichtbaar zijn op het voertuig. Hierin zijn wij onderscheidend ten opzichte van veel andere merken!

Heldere glans

Door de uitstekende gladheid van de folie verzekert Premium Shield een langblijvende glans van de autolak die zonder folie enkel haalbaar is door middel van intensieve detailing.

Bescherming tegen UV-straling

Paint Protection film beschermt uw lak tegen Uv-straling, veroorzaker van het vaal worden van de blanke lak. Met Premium Shield PPF bent u hier optimaal tegen beschermd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Klaar om uw auto te beschermen met PPF en/of een glascoating? Vraag een gratis offerte aan via de knop hieronder.
Prijsopgave aanvragen
Projecten waar we trots op zijn
Jurgh detailing handtekening

Porsche 918 Spyder Signature detailing

Bekijk project
Jurgh detailing handtekening

Aston Martin DB11 Signature detailing en glascoating

Bekijk project

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vraag offerte aan
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design