Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Audi R8 V10+ glascoating voor matte lak

Brila BTO Glascoating voor matte lak
Jurgh detailing handtekening

Een complete wasbeurt en Brila Glascoating werden voorzien op deze brute Audi R8 V10+ van ABT. Het resultaat is subliem.

Amazing service. We are totally enthusiastic about JURGH's outstanding approach and quality of service. Our R8 V10+ was like new when it returned!

Als specialist in high-end detailing en glascoating mag ik regelmatig met hele dikke auto's werken. Soms heb je het geluk dat dik een understatement is en dat je aan ultra dikke auto's mag werken. Deze Audi R8 V10 volledig ABT uitgevoerd is daar een mooi voorbeeld van!

De ombouw is uitgevoerd door ABT NL en daar is niet op bezuinigd! Veel mensen kennen deze Audi R8 dan ook wel. De auto wordt zeer regelmatig gespot in Nederland.

Wat hebben wij eraan gedaan?

De auto is eerst ingespoten met foam en daarna gewassen met matte shampoo. Alle randjes, hoekjes en kiertjes (en dat zijn er nogal wat) hebben we zorgvuldig schoongemaakt met een milde
All Purpose Cleaner. Na het drogen van de auto is de lak minutieus gecheckt op teerspetters en andere onregelmatigheden. Na het verwijderen hiervan zijn de hoogglans zwarte delen gepolijst. Ook alle carbon delen onder de ‘motorkap’ zijn hierbij meegenomen.

Zoals bekend is het niet mogelijk om een matte lak te polijsten en hebben we daarna de R8 meerdere malen goed ontvet. Overigens gebruiken we hiervoor allemaal producten uit de lijn van LaboCosmetica. Uiteraard verkrijgbaar in onze webshop.

Na het prepareren van de buitenzijde is het interieur gereinigd, het leer mooi matte gemaakt en voorzien van een leercoating. De wielen gedemonteerd en ook voorzien van glascoating. Vervolgens hebben we Brila Matte glascoating aangebracht op de matte Daytona grey lak als zeer duurzame bescherming. Uiteraard hebben we ook onze GlassParency raamcoating aangebracht op alle ruiten!

Natuurlijk hebben we een prachtige fotoserie van de Audi R8 en het het resultaat laten maken.

Onze behandeling

  • Auto transport van de klant naar JURGH toe
  • Volledige wasbeurt
  • Polijsten glansdelen exterieur
  • Cleaning interieur
  • Brila glascoating aanbrengen
  • na-controle
  • fotoshoot en aflevering
Jouw auto ook laten stralen?
Plan uw afspraak

JURGH scoort gemiddeld een 5/5

Gebaseerd op 98 klanten reviews
Buy your cleaning tools online
Zelf aan de slag? In onze webshop vind je een kwalitatieve selectie aan cleaning materiaal zodat je ook zelf je auto stralend kunt houden.
Naar de webshop
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design