Modesta glascoating

Een Modesta coating geeft een daadwerkelijk meetbare laag bovenop de laklaag van de auto. Afhankelijk van het gebruik heeft u vele jaren plezier van de positieve duurzame eigenschappen van Modesta glascoating op uw auto!

Plan uw afspraak

Glascoating van een ongekende kwaliteit

De Japanse fabrikant Modesta heeft een productlijn van pure glass coatings op de markt gezet welke een ongeëvenaarde helderheid, glans en bescherming biedt. Deze glascoating heeft een zelfreinigende werking, die door vele eigenaren van de meest exclusieve auto’s over de gehele wereld zeer gewaardeerd wordt. De harde fysieke afsluiting voorkomt dat de lak in contact komt met de lucht en zorgt er daardoor voor dat het een krachtige antikras beschermer is. Een Modesta coating geeft een daadwerkelijk meetbare laag bovenop de laklaag van de auto. Afhankelijk van het gebruik heeft u vele jaren plezier van de positieve duurzame eigenschappen van Modesta glascoating op uw auto!

Hydrofobische coating

Modesta biedt veel gemak tijdens het autowassen. Door de hydrofobische werking van de coating is het wassen van uw auto een fluitje van een cent! Wat betekent hydrofobie? Hydrofobie betekent letterlijk; watervrees. Dit houdt in dat de celstructuur van de glascoating zo is dat deze geen water door laat. Wilt u hydrofobie thuis in actie zien? Giet dan wat zonnebloemolie in een glas water, hoeveel moeite u ook doet, het water en de olie zal nooit echt mengen. Doordat de glascoating hydrofobisch is, kunt u heel eenvoudig modder en ander vuil van uw auto af spuiten. Wilt u ook zo’n ideale glascoating over uw auto? Neem dan contact op met Jurgh Car Detailing.

Jurgh detailing handtekening

Porsche 918 Spyder Signature detailing

Bekijk project
Jurgh detailing handtekening

Audi E-tron Carwrap

Bekijk project
Jurgh detailing handtekening

Hofele Mercedes EQC Carwrap en glascoating

Bekijk project
Modesta Private Label

Het allerbeste dat Modesta aanbiedt! Modesta Private Label combineert de voordelen van zowel organische als anorganische technologieën, levert ongekende glans, bescherming en weerstand en heeft een zelfreinigend effect. Modesta PL bestaat uit een harde basecoating en zeer waterafstotende topcoating.

De beste bescherming voor uw auto

Om uw auto optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf (pekel, zout, UV, vuil et cetera) is een speciale lakcoating nodig. Het verschil met wax of nano-coating is dat glascoating een zeer langdurige bescherming geeft. Er zijn vele coatings op de markt verkrijgbaar maar na veel te hebben getest in de praktijk en na het bestuderen van de verschillende laboratorium testen op duurzaamheid hebben wij de coating gekozen die de beste bescherming aan uw auto geeft!

De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design

Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.