Algemene vragen

Geven jullie garantie op de folie?

Ja wij geven 10 jaar garantie op de folie (aanbrengfouten, vergeling etc). PFF kan echter beschadigen door verkeerd wassen, door de impact van het rijden op hoge snelheid (zoals steenslag), door brokstukken en algemeen door het rijden op het circuit is de kans op dergelijke beschadiging waarschijnlijk iets groter. Beschadiging veroorzaakt door verkeerd wassen, door overmacht, door steenslag, door impact op hoge snelheid, of door grote brokstukken en beschadiging door langdurig gebruik op het circuit kunnen we geen garantie geven. Neem contact met ons op, in deze gevallen kunnen we het 9/10 keer voor een schappelijke prijs oplossen. In de meeste gevallen heeft de PPF zijn werk gedaan, de folie is beschadigd, maar de lak er onder is vaak ongeschonden!

Ik heb nog meer vragen, hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Het beste kunt u ons per e-mail bereiken, heeft u urgente vragen kunt u ons tijdens kantooruren ook bellen of whatsappen. Wilt u langskomen dat altijd even een afspraak maken.

Wat is detailing?

Onze detailing of ‘lakverbeteringskunsten’ wordt beschreven als het ‘perfecte huwelijk tussen wetenschap en kunst’. Detailen is het minutieus herstellen van glans en reflectie van de autolak. Door onze vaardigheden in het corrigeren en verwijderen van lakdefecten, zoals hologrammen en (was)krassen zijn we in staat oude lak te renoveren of op te knappen of om de huidige lak te verbeteren tot ver buiten de mogelijkheden die de autofabrikant biedt. Uw auto ziet er daardoor weer beter als nieuw uit.

Vragen over diensten

Beschermt glascoating de lak net zo goed als PPF?

Glascoating en PPF zijn twee verschillende producten en kunnen niet worden vergeleken met elkaar. Zo beschermt glascoating de lak niet tegen mechanische schades zoals krassen, schaven en putjes veroorzaakt door steenslag tijdens het rijden. Polyurethaan film (PPF) is het enige materiaal met shock-absorberende eigenschappen dat de lak beschermt, ongeacht de buitentemperatuur en mogelijke verkeerssituaties? Glascoating kan wel perfect worden gecombineerd met PPF. PPF is redelijk water- en vuilafst

Heeft detailing effect op de garantie van mijn auto?

Nee, detailing heeft geen effect op de garantie van uw auto. Juiste zorg is zelfs een belangrijk onderdeel van het onderhouden van de afwerking van uw auto tijdens de garantieperiode en daarna.

Hoe lang heb ik plezier van mijn glascoating en wanneer is onderhoud noodzakelijk?

Bij normaal gebruik – de auto bij voorkeur met de hand wassen en circa 20 dkm per jaar rijden – heeft u van een dubbele glascoating zeker vijf jaar of meer plezier van uw behandeling. Onderhoud is elke twee jaar aan te bevelen, wij kunnen dit uiteraard voor u verzorgen. De meeste klanten laten eens per jaar hun auto door ons detailen of tussentijdse onderhoudsbeurten uitvoeren om de werking en levensduur van de gekozen behandeling te garanderen.

Hoe lang duurt het detailen van mijn auto?

Dit varieert in de gekozen behandeling, maar meestal tussen de één en vijf dagen. Soms kan het door customisen of extra werk wat langen duren. Dit bespreken we altijd met u vooraf.

Wat zijn de verschillen tussen de verschillende diensten?

Hoofdzakelijk de tijd die we aan een auto (mogen) besteden. Bij onze Excellent detailing besteden we één dag aan uw auto, bij onze Ultimate Detailing minimaal drie tot vier dagen. Hierbij halen we het beste uit uw auto en werken deze daarna af met glascoating om ons werk te verzegelen voor jaren.

Kunnen jullie mijn nieuwe auto detailen voordat die de dealer verlaat?

Jazeker! Wij hebben afspraken met veel dealerschappen dat de auto eerst door ons gedetailed kan worden en/of in de glascoating gezet kan worden, zodat u nog meer van de fabrieksnieuwe look kan genieten!

Is het nodig mijn nieuwe auto te detailen?

Jazeker! Zelfs de premiumfabrikanten en de autofabrikanten met lage verkoopvolumes zoals Ferrari en Mclaren hebben limieten aan de tijd die ze besteden aan het spuiten van hun auto’s. Bij Jurgh Car Detailing kunnen we deze afwerking naar een hoger niveau tillen en zelfs verder! De verbetering die mogelijk is op een gloednieuwe auto is fenomenaal! En met onze glasharde afwerking heeft u er jarenlang plezier van!

Praktische vragen

Kan ik mijn PPF / glascoating behandeling verzekeren?

Jazeker, wij raden aan bij de verzekeringsmaatschappij aan te geven dat een dergelijke behandeling is uitgevoerd. Deze wordt meeverzekerd als accessoire zodat bij eventueel schadeherstel de PPF/glascoating meeverzekerd is.

Is het mogelijk om door de wasstraat te gaan met PPF?

We raden de wasstraat niet aan, of de lak beschermd is met PPF of niet, wasstraten gebruiken agressieve chemie en borstels die de lak, glascoating en/of topcoating van de PPF kunnen beschadigen.

Ik vind vervangend vervoer handig hebben jullie dat ook?

Jazeker, wij hebben een keurige Audi A3 E-tron rijden die we aanbieden voor slechts € 45,- ex btw per dag met 100 vrije kilometers per dag. Daarnaast brengen we u graag naar het station van Hoorn. Vanuit daar bent u binnen 30 minuten op Centraal Station in Amsterdam, waarna u uw weg kunt vervolgen naar de rest van Nederland


Jullie zitten zo ver weg, hebben jullie ook transport?

Vooropgesteld dat de meeste klanten van Jurgh Car Detailing passie voor hun auto’s hebben is het altijd leuk om voor kwaliteit een stukje te rijden. Uiteraard kunnen wij open of gesloten transport voor uw auto regelen. Neemt u contact op voor de prijzen.

De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design

Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.