Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Onze aanrader
vanaf €
excl. BTW

Paint Protection Film

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van paint protection film. Houdt het lakoppervlak van uw auto jarenlang als nieuw!

Plan een afspraak
In a nutshell...
De ultieme bescherming tegen natuurlijke omstandigheden, krassen en steenslag
100% transparant - onzichtbare bescherming
Folie met zelfherstellende eigenschappen
Perfect te combineren met een detailing of glascoating behandeling
10 jaar garantie

Paint Protection Film

Paint Protection Film afgekort PPF is een 100% transparante, onzichtbare en zelfherstellende bescherm folie. De film is ontwikkeld om het lakoppervlak te beschermen tegen beschadigingen van buitenaf zoals bijvoorbeeld steenslag en krassen. Door de film blijft het lakoppervlak als nieuw, zelfs na jaren intensief gebruik. De film heeft een zelf-herstellend vermogen tegen kleine krasjes.

Paint Protection Film is een heldere of gekleurde polyurethane folie welke aangebracht kan worden over het lakoppervlak om deze te beschermen tegen:

  • Steenslag
  • Grind
  • Krassen
  • Inbranden van vogelpoep
  • Boomhars
  • Insecten
  • Zuren, zouten, olieën en industriële fall-out

Wat kost het aanbrengen van een Full Front Paint Protection Film? 

Een Premium Shield full front behandeling bestaande uit de voorbumper, motorkap, voorschermen, koplampen, spiegels, A-style en dakrand is een zeer complete behandeling die je auto optimaal beschermt.

Prijs medium sized car vanaf € 1.795,- en werktijd: 3 tot 4 dagen.
(Let op: bij ons is het polijstwerk vooraf altijd inbegrepen!)

Het is ook mogelijk instaplijsten, bagagetilrand, deurkommen, interieurdelen of zelfs de volledige auto te voorzien van Paint Protection Film. Wij kunnen ook achterlichten en koplampen voorzien van Smoke Paint Protection Film. Informeer naar de prijzen.

* Prijzen variëren per type auto en zijn afhankelijk van de bewerkelijkheid van de auto en dus de applicatietijd van de folie.
* Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Combineren van Paint Protection Film met een detailing /

glascoating behandeling

Het laten aanbrengen van PPF beschermfolie is perfect te combineren met een detailing en glascoating behandeling, dit is een veel gemaakte combinatie. Voordat de folie aangebracht kan worden is het belangrijk dat het lakoppervlak zo strak mogelijk wordt gepolijst. En zonder imperfecties zoals krassen of al ontstane steenslag is. Daarnaast is het na afloop van het aanbrengen van de folie mogelijk om deze te laten voorzien van een duurzame glascoating. Dit geeft de folie alle positieve eigenschappen van een glascoating zoals deze ook van toepassing is op de rest van het lakoppervlak(water- en vuilafstotende werking). Dit kunnen wij vanzelfsprekend allemaal in huis verzorgen!

Aanbrengen Paint Protection Film

Al onze te behandelen auto’s worden door ons in huis voorzien van folie. Hiertoe zijn wij opgeleid en werken met Premium Shield Paint Protection Film. Onze detailing studio is volledig ingericht op een zo correct mogelijke installatie. Na het aanbrengen van de folie geven wij de folie een hitte behandeling waarbij mogelijk vocht of markering verdwijnen. Let op: PPF heeft na applicatie enkele weken tijd nodig om volledig op te drogen. Een maand na applicatie zien wij graag het voertuig terug voor een finale inspectie. Hierna gaat de garantieperiode in.

Tijdens applicatie gebruiken wij alleen de meest hoogwaardige Premium Shield Elite folie. Op deze folie zit 10 jaar garantie; vergeling, barsten, scheuren, vlekken of dof worden.
Projecten waar we trots op zijn

Porsche 911 Speedster PPF en glascoating

Bekijk project

Ferrari 348TB full detail en glascoating

Bekijk project

Je auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om je auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Offerte aanvragen