Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Maak uw keuze:

Silver

PPF voorzijde auto

Gold

Volledige PPF

Platinum

Volledige PPF + Glasscoating

Opties

Koplampen

Deurkommen

Bagage tilrand

B&C Stijlen

Instaplijsten

Voorruit

Voordeuren

Achterdeuren

Sideskirts

Uw auto

Uw gegevens

Bedankt! We gaan uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Onze aanrader
vanaf €
excl. BTW

Paint Protection Film

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van paint protection film. Houdt het lakoppervlak van uw auto jarenlang als nieuw!

Kies je pakketPlan een afspraak

In a nutshell...

De ultieme bescherming tegen natuurlijke omstandigheden, krassen en steenslag
100% transparant - onzichtbare bescherming
Folie met zelfherstellende eigenschappen
Perfect te combineren met een detailing of glascoating behandeling
10 jaar garantie

Paint Protection Film

Paint Protection Film afgekort PPF is een 100% transparante, onzichtbare en zelfherstellende bescherm folie. De film is ontwikkeld om het lakoppervlak te beschermen tegen beschadigingen van buitenaf zoals bijvoorbeeld steenslag en krassen. Door de film blijft het lakoppervlak als nieuw, zelfs na jaren intensief gebruik. De film heeft een zelf-herstellend vermogen tegen kleine krasjes.

Paint Protection Film is een heldere of gekleurde polyurethane folie welke aangebracht kan worden over het lakoppervlak om deze te beschermen tegen:

  • Steenslag
  • Grind
  • Krassen
  • Inbranden van vogelpoep
  • Boomhars
  • Insecten
  • Zuren, zouten, oliën en industriële fall-out

Wat kost het aanbrengen van een Full Front Paint Protection Film?

Een ProFilm full front PPF behandeling bestaande uit de voorbumper, motorkap, voorschermen, koplampen, spiegels, A-style en dakrand is een zeer complete behandeling die je auto optimaal beschermt.

Prijs Full front PPF (vanaf) € 1.995,-* en werktijd: 2 tot 3 dagen.
Prijs voor full body medium sized car al vanaf € 4.250,-* en werktijd 3 tot 4 dagen.

(Let op: bij ons is het polijstwerk vooraf altijd inbegrepen!)

Het is ook mogelijk voorraam, instaplijsten, bagagetilrand, deurkommen, interieurdelen of zelfs de volledige auto te voorzien van Paint Protection Film. Wij kunnen ook uw achterlichten en koplampen voorzien van smoked Paint Protection Film. Informeer naar de prijzen.

Bent u uitgekeken op de lak van uw auto? Wij kunnen uw (zwarte) lak voorzien van een gekleurde PPF! Informeer naar de mogelijkheden!

* Prijzen variëren per type auto en zijn afhankelijk van de bewerkelijkheid van de auto en dus de applicatietijd van de folie.
* Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw.

Onze PPF/Glascoating pakketten

Silver

PPF voorzijde auto

Deze kit bevat de volgende delen: voorbumper, volledige motorkap, beide spatborden, koplampen (indien mogelijk), spiegels A-style en aanzet dakrand (indien gewenst). SILVER verzekert volledige bescherming van de voorzijde van de auto. Deze kit elimineert alle risico op mechanische schades bij dagelijks gebruik van het voertuig, inclusief spiegelschade tijdens het parkeren. Deze uitgebreide en moderne kit voldoet aan de wensen van de meest veeleisende en kritische klanten, niet alleen door de praktische en perfecte applicatie, maar ook door het uiteindelijke resultaat!

Gold

Volledige PPF

De GOLD kit, volledige bescherming van uw auto. Bij de GOLD kit wordt de volledige auto beschermd. Perfect voor zij die de auto in originaliteit willen behouden. Doordat de volledige auto wordt beschermd met ProFilm UltraClear selfhealing PPF, hoeft u zich niet druk te maken over eventuele kleine schades, krassen en steenslag. Zorgeloos kilometers maken was nog nooit zo gemakkelijk!

Platinum

Volledige PPF + Glasscoating

De Platinum kit. Het allerbeste van het allerbeste. Niet alleen op het gebied van beschermfolie, maar ook op het gebied van glascoating. Bescherm uw lak tegen mechanische schades, krasjes en steenslag op elk oppervlak. Daarnaast beschermt u de folie met coating, die het oppervlak de maximale glans en gladheid geeft. Hierdoor ziet uw auto er ten alle tijden perfect uit. Door de gladheid van de coating zal vuil minder goed hechten aan het oppervlak, en de auto dus langer schoon blijven. Wassen van uw auto was nog nooit zo gemakkelijk!

Combineren van Paint Protection Film met een detailing /

glascoating behandeling

Het laten aanbrengen van PPF beschermfolie is perfect te combineren met een detailing en glascoating behandeling, dit is een veel gemaakte combinatie. Voordat de folie aangebracht kan worden is het belangrijk dat het lakoppervlak zo strak mogelijk wordt gepolijst. En zonder imperfecties zoals krassen of al ontstane steenslag is. Daarnaast is het na afloop van het aanbrengen van de folie mogelijk om deze te laten voorzien van een duurzame glascoating. Dit geeft de folie alle positieve eigenschappen van een glascoating zoals deze ook van toepassing is op de rest van het lakoppervlak(water- en vuilafstotende werking). Dit kunnen wij vanzelfsprekend allemaal in huis verzorgen!

Aanbrengen ProFilm Paint Protection Film

Al onze te behandelen auto’s worden door ons in huis voorzien van folie. Hiertoe zijn wij opgeleid en werken met ProFilm Paint Protection Film. Onze prachtige detailing studio is volledig ingericht op een zo correct mogelijke installatie. Na het aanbrengen van de folie geven wij de folie een hitte behandeling waarbij mogelijk vocht of markering verdwijnen. Let op: PPF heeft na applicatie enkele weken tijd nodig om volledig op te drogen. Een maand na applicatie zien wij graag het voertuig terug voor een finale inspectie. Hierna gaat de garantieperiode in.

Tijdens applicatie gebruiken wij alleen de meest hoogwaardige Profilm Paint Protection Film. Op deze folie zit vanaf 7 jaar garantie; vergeling, barsten, scheuren, vlekken of dof worden.

Waarom Paint Protection Film?

Bescherming tegen mechanische schades

De folie creëert een fysieke beschermende laag die mechanische schades zoals krassen, vegen en steenslag voorkomt.

Bescherming tegen agressieve chemicaliën

De folie verzekert lakbescherming tegen verscheidene chemicaliën die schadelijk zijn voor het oppervlak, waaronder: zout, agressieve chemicaliën in wasstraten, zure regen, vogelpoep, insecten en boom-hars.

Zelfherstellend vermogen

"SelfHealing" technologie elimineert lichte schades aan het folie-oppervlak. ProFilm PPF heeft de mogelijkheid om zelf krassen te herstellen. De folie biedt dus een actieve bescherming van de autolak.

Uitstekende helderheid

Wanneer ProFilm PPF op de juiste manier wordt aangebracht, zal het ondanks de aanzienlijke dikte van het materiaal, volledig onzichtbaar zijn op het voertuig. Hierin zijn wij onderscheidend ten opzichte van veel andere merken!

Heldere glans

Door de uitstekende gladheid van de folie verzekert ProFilm PPF een langblijvende glans van de autolak die zonder folie enkel haalbaar is door middel van intensieve detailing.

Bescherming tegen UV-straling

Paint Protection film beschermt uw lak tegen Uv-straling, veroorzaker van het vaal worden van de blanke lak. Met ProFilm PPF bent u hier optimaal tegen beschermd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Klaar om uw auto te beschermen met PPF en/of een glascoating? Vraag een gratis offerte aan via de knop hieronder.
Prijsopgave aanvragen
Projecten waar we trots op zijn
Jurgh detailing handtekening

Tesla Model 3 Customizing and upgrades

Bekijk project
Jurgh detailing handtekening

Aston Martin DB11 Signature detailing en glascoating

Bekijk project

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vraag offerte aan
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design