Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Porsche 918 Spyder Signature detailing

Signature Detail
Jurgh detailing handtekening

Deze extreem exotische Porsche 918 Spyder werd door ons voorzien van een JURGH Signature Detail behandeling. We pakten de auto van A tot Z aan. Zo brachten we deze hypercar weer in een hyper clean state.

We are amazingly happy with JURGH's outstanding service that reaches from a qualitative treatment of the 918 Spyder, till a top-notch service and communication.

De Porsche 918 Spyder is een plug-inhybride sportwagen. De Spyder wordt aangedreven door een atmosferische 4.6 liter V8-motor met een vermogen van 608 pk (453 kW) gecombineerd met twee elektromotoren die 279 pk (208 kW) leveren, wat op een gecombineerd vermogen van 887 pk (661 kW) komt.

Zo maar wat tekst op Wikipedia. Deze woorden doen geen eer aan wat een dergelijke hypercar met je doet op het moment dat je er oog in oog mee staat...

Wat een lijnen, wat een imposante kracht, wat een souplesse straalt deze auto uit!

Topaz in Engeland heeft in het verleden deze 918 Spyder voorzien van PPF (paint protection film). Volgens de nieuwe Nederlandse eigenaar kon de auto meer glans en meer diepte gebruiken. Aan ons de schone taak dit te volbrengen. De vele uren die zijn gegaan in het (stoom)reinigen van de gehele auto, zorgvuldig ontvetten van ieder hoekje en randje, het demonteren van de speciale centerlock velgen, demonteren van de speciale motorafdekking, alles is met de grootste zorg en precisie uitgevoerd.

Onze aanpak

We hebben de gehele auto, van binnen en van buiten van boven en van onderen (!) voorzien van de beste bescherming momenteel op de markt: een dubbele Modesta glascoating.

Behandelingen

  • Intensieve wasbeurt
  • Volledige interieurreiniging
  • Lichtjes polijsten exterieur
  • Grondige reiniging van velgen
  • reinigen onderzijde auto
  • dubbel glascoaten gehele auto, ook onderzijde!

Het eindresultaat hebben we gevangen in wederom een prachtige fotoshoot van Sander van der Linden Fotografie

Gewoon in een woord....Wauw...

Ook met uw hypercar kunt u terecht bij ons. Wilt u net zo fraai en goed beschermd voor de dag komen als deze 918 neemt u eens contact met ons op.

Jouw auto ook laten stralen?
Plan uw afspraak

JURGH scoort gemiddeld een 5/5

Gebaseerd op 98 klanten reviews
Buy your cleaning tools online
Zelf aan de slag? In onze webshop vind je een kwalitatieve selectie aan cleaning materiaal zodat je ook zelf je auto stralend kunt houden.
Naar de webshop
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design