Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Porsche GT2RS PPF, detailing en glascoating

Een van de mooiste en dikste auto ooit gemaakt door Porsche! Door ons voorzien van detailing en glascoating!
Jurgh detailing handtekening

Deze unieke Porsche GT2RS is voorzien van Ultimate detailing en dubbele glascoating!

W A T een BEUKER is dit. 700 pk op de achterwielen, rolkooi, lusjes in de deuren i.p.v. deurgrepen. De kenner weet het gelijk. Hier gaat het om de Porsche GT2RS!

Door mijn werk kom ik veelvuldig in aanraking met hele fraaie en exclusieve auto’s. Hoe vreemd het ook mag klinken, dat went. Iedere auto krijgt evenveel aandacht en toewijding om voor een zo mooi als mogelijk resultaat te gaan.
Maar soms krijg je auto's binnen die al je respect op eisen en laten zien wie de baas is. Dit is zo’n auto. Eigenlijk zou je er een stoel naast willen zetten en er met een mooi glas wijn naar willen kijken...

Maar goed, weer terug op aarde!

Wat hebben we gedaan met de Porsche. De voorzijde is vanuit de fabriek reeds voorzien van antisteenslag folie. Na het wassen en reinigen van de auto is de hele auto gepolijst. Ook de transparante folie voorop is licht gepolijst om vervuiling te verwijderen en glans terug te brengen. Na het polijsten is de auto voorzien van een dubbele glascoating. Ook de Paint Protection Film hebben we voorzien van glascoating. Net als de velgen en ramen.

De auto staat er nu beter dan nieuw bij. Ook de koplampen hebben we als service voorzien van PPF anti-steenslagfolie (was niet gedaan)

Fraaie foto’s van Sem Meijer maken het geheel compleet! In zijn vlog zie je ook bewegend beeld van de GT2RS!

Inmiddels heeft de klant de Porsche geheel laten ombouwen door Manthey Racing! (https://www.facebook.com/jurghcardetailing)

Jouw auto ook laten stralen?
Plan uw afspraak

JURGH scoort gemiddeld een 5/5

Gebaseerd op 98 klanten reviews
Buy your cleaning tools online
Zelf aan de slag? In onze webshop vind je een kwalitatieve selectie aan cleaning materiaal zodat je ook zelf je auto stralend kunt houden.
Naar de webshop
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design