Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Audi R8 Decennium Brila 'Exclusive' coating

Deze unieke (nr 147/222) Audi R8 Decennium hebben we voorzien van Brila Exclusive (triple glasscoating)
Jurgh detailing handtekening

Audi viert dat het al tien jaar een V10 levert in de R8 met een speciale uitvoering van zijn supercar. Dit is de R8 V10 Decennium. Er zijn maar 222 stuks uitgebracht waarvan er maar een in Nederland is. En die hebben wij mogen behandelen!

Soms krijg ik wel eens de vraag, waarom gebruik je merk A en niet meer merk B. Als onafhankelijk detailer / glascoatingspecialist kijk ik niet naar een merk maar naar welk merk de beste producten binnen een range aanbiedt.

Daarom heb ik voor deze fantastische nieuwe Audi R8 Decennium gekozen voor het beste dat op de markt verkrijgbaar is. (In mijn bescheiden opinie)

Lak: Brila Exclusive 3-laags glascoating
Leer: Modesta 2-voudige leercoating
Kunststoffen: Modesta Kunststof Coating
Glas rondom: Glassparency raamcoating
Fotograaf: Sander van der Linden

Deze speciale uitvoering kenmerkt zich door zijn Ascari Blue gespoten koets en zijn speciale bronskleurige 20-inchwielen. Zaken als de voorspoiler, de zijskirts en de diffusor zijn in glanzend zwart uitgevoerd. De Audi-ringen zijn eveneens in het zwart uitgevoerd. De zijspiegelkappen en de voor de R8 kenmerkende zijpanelen zijn afgewerkt. Het interieur is in het zwart uitgevoerd en ook hier vinden we koolstofvezel accenten en bronskleurige stiksels. Na onze detailing is deze fraaie en unieke Audi R8 glashard beschermd voor alle komende wegavonturen!

De R8 V10 Decennium is een op de krachtigste versie van de R8 V10 gebaseerde variant met veel bronskleurige details. Onder de kap een 620 pk en 580 Nm sterke versie van de 5,2-liter V10 met Quattro uiteraard.

Jouw auto ook laten stralen?
Plan uw afspraak

JURGH scoort gemiddeld een 5/5

Gebaseerd op 98 klanten reviews
Buy your cleaning tools online
Zelf aan de slag? In onze webshop vind je een kwalitatieve selectie aan cleaning materiaal zodat je ook zelf je auto stralend kunt houden.
Naar de webshop
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design