Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bentley Flying Spur full Paint Protection Film

Deze fraaie bolide hebben wij volledig voorzien van PPF en glascoating.

Deze schitterende 2020 Bentley hebben na uitvoerige detailing en polijsten geheel voorzien van Premium Shield Elite PPF en Modesta glascoating!

Dit is waar wij in uitblinken! Werken aan de meest mooie auto's en vervolgens het beste van het beste afleveren aan de klant!

Het lakwerk van deze jonge Bentley verkeerde in uitermate slechte conditie. Een poetsbedrijf voor ons heeft getracht de auto in de coating te zetten, resultaat: hologrammen in de lak, poetsbanen rondom, kortom volledig verkeerd aangepakt. Gelukkig weten wij hier wel raad mee. Met ons team van experts hebben we alle onvolkomenheden uit de lak gepolijst en diepte en hoogglans in de lak weer terug gebracht. De opdracht van de eigenaar was duidelijk. Ik wil het beste van het beste voor mijn auto. We hebben de Bentley volledig voorzien aan de buitenzijde van Premium Shield Paint Protection. Als kers op de taart hebben we hierna de auto volledig in de glascoating gezet. De PPF, de velgen, interieurdelen en de voorruit zijn hierbij in de glascoating gezet.

Onze huisfotograaf maakte vervolgens deze schitterende fotoserie!

Is het geen plaatje zo!

Jouw auto ook laten stralen?
Plan uw afspraak

JURGH scoort gemiddeld een 4.9/5

Gebaseerd op 82 klanten reviews

Buy your cleaning tools online

Zelf aan de slag? In onze webshop vind je een kwalitatieve selectie aan cleaning materiaal zodat je ook zelf je auto stralend kunt houden.
Naar de webshop
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design