Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Maak uw keuze:

Silver

PPF voorzijde auto

Gold

Volledige PPF

Platinum

Volledige PPF + Glasscoating

Opties

Koplampen

Deurkommen

Bagage tilrand

B&C Stijlen

Instaplijsten

Voorruit

Voordeuren

Achterdeuren

Sideskirts

Uw auto

Uw gegevens

Bedankt! We gaan uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Onze aanrader
excl. BTW

Carwrapping

Uitgekeken op de kleur van uw auto? Bij JURGH geven we uw auto een volledig nieuwe look met wrapfolie.

Kies je pakketPlan een afspraak

In a nutshell...

Geef uw auto een flitsende en vernieuwende look
De opties zijn eindeloos! Full-color, metallic, mat...
Perfect te combineren met een glascoating
Ook accentueringen en stickerwerk

Carwrapping

Bent u uitgekeken op de huidige kleur van uw auto? Met een wrap geeft u heel eenvoudig een andere look and feel aan uw auto. Wij kunnen dit voor u regelen! Samen met onze wrap specialisten hebben wij de ideale samenwerking om uw auto te veranderen naar het plaatje dat u voor ogen heeft.

Onze professionele carwrapping diensten bieden eindeloze mogelijkheden voor personalisatie en creativiteit. Van gedurfde kleuren tot complexe designs, onze experts werken samen met u om uw visie tot leven te brengen en een unieke uitstraling te creëren die echt bij u past.

Prijzen zijn afhankelijk van uw wensen, ook dit is maatwerk, net als onze detail-behandelingen. Gemiddeld start een full car wrap vanaf € 1.895,- ex btw. Zoveel mensen zoveel wensen, er zijn heel veel mogelijkheden als het op wrappen aankomt: daarom nodigen wij u altijd uit in de studio om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Soorten wraps

Naast een full-wrap kunnen wij ook chrome-delete verzorgen of alleen accenten van plaatwerk wrappen. Rijdt u binnenkort een gave rally, het stickerwerk kunnen wij ook voor uit handen nemen.

Wij adviseren een glascoating over uw wrap aan te laten brengen om de levensduur aanzienlijk te verlengen en hydrofobisch te maken. Uw wrap zal hierdoor veel makkelijker te reinigen zijn.

Maar denkt u ook eens aan het tinten van uw ramen, uw remklauwen een andere kleur geven, een nieuwe set velgen, of uw bestaande velgen een andere kleur geven. Er zijn veel mogelijkheden om uw auto te customisen!

Onze PPF/Glascoating pakketten

Silver

PPF voorzijde auto

Deze kit bevat de volgende delen: voorbumper, volledige motorkap, beide spatborden, koplampen (indien mogelijk), spiegels A-style en aanzet dakrand (indien gewenst). SILVER verzekert volledige bescherming van de voorzijde van de auto. Deze kit elimineert alle risico op mechanische schades bij dagelijks gebruik van het voertuig, inclusief spiegelschade tijdens het parkeren. Deze uitgebreide en moderne kit komt overeen met de meest veeleisende en kritische klanten, niet alleen door de praktische en gedeeltelijke applicatie, maar ook door het uiteindelijke resultaat.

Gold

Volledige PPF

De Gold kit, volledige bescherming van uw auto. Bij de GOLD kit wordt de volledige auto beschermd. Perfect voor zij die de auto in originaliteit willen behouden. Doordat de volledige auto wordt beschermd met PremiumShield Elite, hoeft u zich niet druk te maken over eventuele kleine schades, krassen en steenslag. Zorgeloos kilometers maken, was nog nooit zo gemakkelijk!

Platinum

Volledige PPF + Glasscoating

De Platinum kit. Het allerbeste van het allerbeste. Niet alleen op het gebied van beschermfolie, maar ook op het gebied van glascoating. Bescherm uw lak tegen mechanische schades, krasjes en steenslag op elk oppervlak. Daarnaast beschermt u de folie met coating, welke het oppervlak de maximale glans en gladheid geeft. Hierdoor ziet uw auto er ten alle tijden perfect uit. Door de gladheid van de coating zal vuil minder goed hechten aan het oppervlak, en de auto dus langer schoon blijven. Wassen van uw auto was nog nooit zo gemakkelijk!

Waarom Paint Protection Film?

Bescherming tegen mechanische schades

De folie creëert een fysieke beschermende laag die mechanische schades zoals krassen, vegen en steenslag voorkomt.

Bescherming tegen agressieve chemicaliën

De folie verzekert lakbescherming tegen verscheidene chemicaliën die schadelijk zijn voor het oppervlak, waaronder: zout, agressieve chemicaliën in wasstraten, zure regen, vogelpoep, insecten en boom-hars.

Zelfherstellend vermogen

"SelfHealing" technologie elimineert lichte schades aan het folie-oppervlak. Premium Shield folie heeft de mogelijkheid om zelf krassen te herstellen. De folie biedt dus een actieve bescherming van de autolak.

Uitstekende helderheid

Wanneer Premium Shield op de juiste manier wordt aangebracht, zal het ondanks de aanzienlijke dikte van het materiaal, volledig onzichtbaar zijn op het voertuig. Hierin zijn wij onderscheidend ten opzichte van veel andere merken!

Heldere glans

Door de uitstekende gladheid van de folie verzekert Premium Shield een langblijvende glans van de autolak die zonder folie enkel haalbaar is door middel van intensieve detailing.

Bescherming tegen UV-straling

Paint Protection film beschermt uw lak tegen Uv-straling, veroorzaker van het vaal worden van de blanke lak. Met Premium Shield PPF bent u hier optimaal tegen beschermd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Klaar om uw auto te beschermen met PPF en/of een glascoating? Vraag een gratis offerte aan via de knop hieronder.
Prijsopgave aanvragen
Projecten waar we trots op zijn
Jurgh detailing handtekening

Hofele Mercedes EQC Carwrap en glascoating

Bekijk project
Jurgh detailing handtekening

Rolls Royce Ghost detailing en glascoating

Bekijk project

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vraag offerte aan
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design