BRILA glascoating

BRILA glascoating bestaat uit twee componenten die samen een sterke beschermlaag vormen. Deze beschermlaag geeft een mooie, duurzame en diepe glans aan de lak van uw auto.

Plan uw afspraak

De ultieme glascoating

In mijn continue zoektocht naar de beste lakbescheming op de markt, ben ik in contact gekomen met BRILA Coatings. Net als Modesta glascoating komt deze kwaliteitscoating uit Japan. BRILA Coatings heeft een hele range aan beschermende coatingproducten maar vooral de BRILA Premium en de BRILA Exclusive lijn vallen mij op.
Als een van de ‘uitvinders’ van de dubbele glascoating, ben ik trots om als een van de eerste detailers in Europa te kunnen werken met de driedubbele Exclusive coating van BRILA.

Wat is BRILA?

BRILA Premium Body Glass Coating is een 100% in-organische glascoating op basis van pure silica die ervoor zorgt dat uw auto op de best mogelijke manier beschermd wordt tegen UV-straling, industriële vervuiling, zure regen, insectvervuiling etc. Daarnaast zorgt BRILA glascoating voor een voortreffelijke glans en beschermt het de lak op een ongekende wijze. BRILA glascoating bestaat uit twee componenten die samen een sterke beschermlaag vormen. Deze beschermlaag geeft een mooie en diepe glans aan de lak van uw auto. Tevens is deze kraswerend en zeer water- en vuilafstotend. BRILA glascoating is eenvoudig te onderhouden.

Jurgh detailing handtekening

Porsche 918 Spyder Signature detailing

Bekijk project
Jurgh detailing handtekening

Audi E-tron Carwrap

Bekijk project
Jurgh detailing handtekening

Hofele Mercedes EQC Carwrap en glascoating

Bekijk project
JURGH Ultimate Detailing

Glans zit niet in een potje! Naast een kwalitatieve goede glascoating is het voorwerk ‘de detailing’ minstens zo belangrijk! Wij besteden veel tijd aan de detailing vooraf. Daarom kan een BRILA glascoating alleen worden geboekt met een Ultimate detailing voorafgaand aan de coating.

De voordelen van de BRILA coating

Wanneer uw voertuig beschermd is met een BRILA coating, is deze zeer eenvoudig en snel zelf te wassen met een PH-neutrale shampoo en is deze gemakkelijk te onderhouden met een los verkrijgbare onderhoud set. De lakbescherming van BRILA biedt u de mogelijkheid om jarenlang van uw auto in showroom staat te kunnen genieten. De laklaag van uw auto is beschermd tegen externe factoren zoals chemische vervuiling, zout/pekel, UV straling, vuil en water. Het schoonmaken van uw auto is  veel eenvoudiger, door het gladde oppervlak van de coating kan het vuil en water niet aan uw auto ‘plakken’. De super afstotende en vuil werende werking biedt eveneens een pantser tegen chemicaliën zoals olie en brandstof. Daarbij bent u zeer goed beschermd tegen krassen die normaliter ontstaan in de wasstraat. Daar waar wax bescherming biedt voor een korter periode van enkele maanden biedt BRILA coating een langdurige bescherming tot wel vijf jaar. De Exclusive BRILA coating weet dit door zijn drievoudige laag zelfs tot zes à zeven jaar te verlengen.

De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design

Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.