Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

''Its all about the detail''

Over Jurgh

Mijn naam is Jurgen Hesselink van Jurgh Detailing B.V. Ik ben detailer van beroep. Wat dat inhoudt?
Oog voor detail, bij elke auto streven naar perfectie. Detailen is het minutieus herstellen van de glans en reflectie van de autolak. Samen met mijn team van detailexperts pakken wij de problemen bij de bron aan.

Op onze website vindt u gedetailleerde informatie over onze diensten en hoe wij uw auto kunnen transformeren tot een juweeltje op de weg. Wij bieden een breed scala aan detailing diensten, waaronder lakcorrectie, schadeherstel, leerbehandeling, glascoating, Paint Protection Film, carwrapping en nog veel meer.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw voertuig de best mogelijke verzorging krijgt. Uw auto ziet er daardoor weer beter dan nieuw uit. Daarna krijgt de lak de best mogelijke bescherming. Ik gebruik uitsluitend de beste producten verkrijgbaar op de markt. Zo geniet u langer van uw kostbare auto!

Als u op zoek bent naar professionele detailing diensten voor uw voertuig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij helpen u graag om uw voertuig er op zijn best uit te laten zien! Maak kennis met het one-stop-shopping concept van Jurgh Car Detailing. U zult versteld staan van het eindresultaat!

Bekijk ons werk
0
01
02
03
04
Verwachtingen
Producten
Veiligheid
Afstemming
Onze kracht
01
Verwachtingen
Jurgh Car Detailing streeft bij elke auto – jong of oud, nieuw of gebruikt – naar het hoogst haalbare resultaat. Uw verwachtingen zijn ons uitgangspunt.
02
Producten
03
Veiligheid
04
Afstemming
Onze kracht
01
Verwachtingen
Jurgh Car Detailing streeft bij elke auto – jong of oud, nieuw of gebruikt – naar het hoogst haalbare resultaat. Uw verwachtingen zijn ons uitgangspunt.
02
Producten
Wij gebruiken alleen de beste materialen uit de markt, bijvoorbeeld Bigfoot Rupes polijstmachines, Glascoatings van Modesta en Max Protect en Detail-producten en waxen van Ma-fra, Angelwax en CSP Detailing System
03
Veiligheid
Uw auto is bij ons in veilige handen: alle voertuigen staan in een ruimte met videobewaking, een hoogwaardig alarm en 24-uursbeveiliging met doormelding naar een meldkamer.
04
Afstemming
Bij Jurgh Car Detailing vinden wij onze klanten belangrijk. Vooraf bekijken wij samen met u de auto. Vervolgens bespreken wij uw wensen, uw budget en de mogelijkheden. Op deze manier behalen wij met u het maximale resultaat voor uw auto.

Jurgh Car Detailing streeft bij elke auto – jong of oud, nieuw of gebruikt – naar het hoogst haalbare resultaat. Uw verwachtingen zijn ons uitgangspunt. Uw auto is bij ons in veilige handen: alle voertuigen staan in een ruimte met videobewaking, een hoogwaardig alarm en 24-uursbeveiliging met doormelding naar een meldkamer. Bij Jurgh Detailing vinden wij onze klanten belangrijk. Vooraf bekijken wij samen met u de auto. Vervolgens bespreken wij uw wensen, uw budget en de mogelijkheden. Op deze manier behalen wij met u het maximale resultaat voor uw auto.

Jurgh Detailing is mijn bedrijf. Ik ben Jurgen Hesselink, professioneel detailer en gespecialiseerd in het polijsten en glascoaten van exclusieve auto’s. Bij mij kunt u terecht voor de hoogwaardige verzorging van uw auto, ook wel ‘detailing’ genoemd. Kort gezegd is detailen het met passie en enthousiasme terugbrengen van glans en reflectie van de lak en het aanbrengen van de ultieme bescherming op uw auto. Samen met mijn team van detailexperts pakken wij de problemen bij de bron aan.

Uw auto ziet er daardoor weer beter als nieuw uit. Daarna krijgt de lak de best mogelijke bescherming.

Maak kennis met het one-stop-shopping concept van Jurgh Car Detailing. U zult versteld staan van het eindresultaat!

Before After

Think your car is clean?
Discover real shine.

Plan uw afspraak

JURGH scoort gemiddeld een 5.0/5.0!

Gebaseerd op 98 klanten reviews
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design