“UW VERWACHTINGEN
OVERTREFFEN”

DIENSTEN

uw verwachtingen overtreffen

Jurgh Car Detailing streeft bij elke auto – jong of oud, nieuw of gebruikt- naar het hoogst haalbare resultaat. Wij hanteren altijd als uitgangspunt uw verwachtingen te overtreffen.

Wij gebruiken alleen de beste materialen uit de markt, bijvoorbeeld Bigfoot Rupes polijstmachines, glascoatings van Modesta en Max Protect, detail- onderhoudsproducten en waxen van Ma-fra, Angelwax en CSP Detailing system. Deze vindt u ook bij ons in de webshop.

Uw auto is bij ons in veilige handen, uw auto staat altijd binnen in een ruimte met videobewaking, alarm en 24 uurs beveiliging met doormelding naar een meldkamer.

Bij Jurgh Car Detailing vinden we de wensen van de klant belangrijk, wij hanteren daarom geen vaste prijslijst. Voorafgaand aan de detailing hebben wij graag een gesprek met u en bekijken wij samen de staat van de auto. Zo kunnen wij uw wensen, uw budget en de staat van uw auto bepalen. Op deze manier kunnen we samen het maximale resultaat uit uw auto én budget halen.

Hieronder kunt u vanaf prijzen en een korte beschrijving vinden van de behandelingen en diensten die Jurgh Car Detailing aanbiedt, alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.