Maak uw keuze:

Silver

PPF voorzijde auto

Gold

Volledige PPF

Platinum

Volledige PPF + Glasscoating

Opties

Koplampen

Deurkommen

Bagage tilrand

B&C Stijlen

Instaplijsten

Voorruit

Voordeuren

Achterdeuren

Sideskirts

Uw auto

Uw gegevens

Bedankt! We gaan uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
De specialist in high-end detailing
High-end beschermfolie en glascoating
Reparatie en uitdeuken zonder spuiten
Je vaste partner in een stralende bolide

Ppf auto

Het idee van ppf auto is dat er een doorzichtige folielaag over de lak van een auto wordt gelegd. De folie wordt met een speciale soort lijm over de lak van de auto heen aangebracht. Deze lijm is verwijderbaar en hierdoor is het er ook weer makkelijk af te halen, mocht dit nodig zijn. De folielaag is erg dun, maar mega stevig. Als er een steentje of takje tegen de auto aanvliegt zal een door de stevige robuuste folielaag geen schade aan de auto ontstaan. Ook viezigheid zoals modder zal geen impact hebben op de beschermende laag van de auto. 

Prijsopgave aanvragen

Hoogwaardige folie 

Door de hoogwaardige ppf auto is het een stuk lastiger om de auto te beschadigen. In het allerergste geval kan de toplaag van de folie worden beschadigd. Dit komt niet snel voor, maar zou dit toch gebeuren, dan is ook dat geen probleem. Als de toplaag beschadigd is, kan de folie er makkelijk worden afgehaald. Hierna wordt er weer een nieuwe folielaag aangebracht en is de auto weer als nieuw.

ppf auto

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vraag offerte aan

Om auto’s het best te kunnen beschermen, gebruik ik enkel de beste en hoogwaardigste folies. Zo gebruik ik premium Shield beschermingsproducten. Deze producten zijn van superieure kwaliteit en leveren het beste resultaat. Door deze producten te gebruiken, zorg ik ervoor dat de beschermlaag langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft. Deze producten zijn ook erg effectief tegen vlekbestendigheid. 

Anti steenslag folie

Hoe werkt ppf auto?

Door een dunne sterke beschermlaag aan te brengen, voorkom je problemen voor de toekomst. De ppf auto zal jouw auto beschermen tegen verschillende soorten schades. Zo heb je bijvoorbeeld industriële uitstoot, zouten, oliën en vogelpoep. Vogelpoep kan voor veel problemen zorgen als we kijken naar de lat van jouw auto. Dit heeft een logische verklaring. Het is namelijk zo dat vogelpoep een hoge zuurgraad heeft. Als er vogelpoep op jouw auto komt en dit opdroogt, kan dit leiden tot schade aan de lak. Als je ziet dat er vogelpoep op een auto zit die niet is beschermd met een ppf kit pas dan op met het verwijderen. Als je dit eraf gaat schrapen, kan dit alleen maar leiden tot meer schade aan de lak. Ga daarom voorzichtig te werk en gebruik de juiste producten. Klinkt dit als een hoop gedoe voor een veelvoorkomend probleem, overweeg dan om jouw auto extra te laten beschermen door ppf auto. Bespaar jezelf veel tijd en geld door te investeren in een beschermlaag die de lak van jouw auto beschermt.

Bekijk de mogelijkheden voor uw auto

BRILA glascoating bestaat uit twee componenten die samen een sterke beschermlaag vormen.

Prijsopgave aanvragen
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design