Maak uw keuze:

Silver

PPF voorzijde auto

Gold

Volledige PPF

Platinum

Volledige PPF + Glasscoating

Opties

Koplampen

Deurkommen

Bagage tilrand

B&C Stijlen

Instaplijsten

Voorruit

Voordeuren

Achterdeuren

Sideskirts

Uw auto

Uw gegevens

Bedankt! We gaan uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
De specialist in high-end detailing
High-end beschermfolie en glascoating
Reparatie en uitdeuken zonder spuiten
Je vaste partner in een stralende bolide

Ppf kit

Soms kun je door de bomen het bos niet meer zien als het gaat om jouw auto en wat daar allemaal bij komt kijken. Ik help je graag bij de zoektocht naar wat jouw auto nu wel of niet nodig heeft.

Prijsopgave aanvragen

Garantie 

Ik sta achter het werk dat ik lever en geef daarom garantie aan alle klanten. Het is belangrijk om te laten zien dat ik weet dat mijn werk goed is. Om deze reden zit er tien jaar garantie op de ppf kit. Dit is ideaal voor jou als klant, omdat dit zekerheid geeft en vertrouwen opbouwt. Ik vind het belangrijk dat ik mijn klanten echt help. Als je namelijk je auto laat beschermen en je niet tevreden bent, zal ik er alles aan doen om jou toch blij te maken met het resultaat. Na verloop van tijd zal je gaan merken wat voor impact de extra beschermlaag met zich meebrengt. Je gaat zien dat je minder snel krassen krijgt op de auto en dat de ppf kit een juiste investering was.

ppf kit

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vraag offerte aan

Wat houdt ppf kit in?

Er zijn verschillende opties waar je uit kan kiezen als het aankomt op het beschermen van je auto. Er zijn verschillende ppf kits. Je kan ervoor kiezen om je hele auto te laten beschermen of slechts een deel. Zo kan je kiezen om enkel de spiegels en voorbumper te laten doen of om ook de motorkap mee te nemen. Het ideaalste is natuurlijk om de volledige auto te laten beschermen. Dit is het handigst, omdat je hiermee zo veel mogelijk bent beschermd tegen onnodige schade. Wacht dus niet langer en kijk wat voor ppf kit het best bij jouw auto past. Heb je hier advies bij nodig, dan help ik hier graag bij.

Anti steenslag folie

De voordelen van ppf kit

Door een car paint protection film bescherm je jouw auto tegen beschadigingen van de buitenwereld. Deze ultieme beschermlaag is 100% doorzichtig en levert dus onzichtbare bescherming op. Dit is ideaal en zorgt ervoor dat jouw auto niet alleen beter beschermd is, maar ook dat de schoonheid van jouw auto er niet aan ten onder gaat.

Neem vooral eens een kijkje naar projecten die ik eerder heb uitgevoerd. Deze zijn te vinden in mijn portfolio. Deze eerdere projecten geven een duidelijke weergave van hoe ik te werk ga en welke stappen ik onderneem om auto’s een extra beschermlaag aan te brengen. Er zijn veel projecten waar ik heel trots op ben en die duidelijk mijn vakmanschap naar voren laten komen. Wil jij ervoor zorgen dat jouw auto het nieuwe project gaat worden waar ik trots op kan zijn? Neem dan zeker contact met mij op en laten wij samen jouw auto zo goed mogelijk beschermen.

Bekijk de mogelijkheden voor uw auto

BRILA glascoating bestaat uit twee componenten die samen een sterke beschermlaag vormen.

Prijsopgave aanvragen
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design