Maak uw keuze:

Silver

PPF voorzijde auto

Gold

Volledige PPF

Platinum

Volledige PPF + Glasscoating

Opties

Koplampen

Deurkommen

Bagage tilrand

B&C Stijlen

Instaplijsten

Voorruit

Voordeuren

Achterdeuren

Sideskirts

Uw auto

Uw gegevens

Bedankt! We gaan uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
De specialist in high-end detailing
High-end beschermfolie en glascoating
Reparatie en uitdeuken zonder spuiten
Je vaste partner in een stralende bolide

Car paint protection film

Niets is frustrerender dan een nieuwe auto kopen die binnen no-time vol zit met krassen en andere beschadigingen. Maar hoe kan je nu voorkomen dat ook jouw auto slachtoffer wordt van de gevaren in de buitenwereld? Simpel laat je auto beschermen met een folie die de lak van jouw auto beschermt. Plan een afspraak in en bescherm je auto met car paint protection film. 

Prijsopgave aanvraag

Bescherm je auto met car paint protection film

De car paint protection film is een doorzichtige laag die over jouw auto wordt aangebracht. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de laklaag minder snel beschadigd raakt. Dit is erg voordelig, want hierdoor gaat je auto vaak langer mee en blijft hij langer mooi. Je kan jarenlang met trots rijden in jouw auto die er zo goed als nieuwe uitziet. Door de nieuw ogende lak blijft de auto ook in combinatie met intensief gebruik in perfecte staat.

Car paint protection film

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vraag offerte aan

Als je ervoor kiest om je auto te laten beschermen heb je ook nog keuze uit verschillende soorten folie. Als eerst kan je kiezen voor Matte polyurethaan folie. Deze matte folie geeft de auto een elegante en mysterieuze look. Naast de matte folie kan je ook kiezen voor heldere polyurethaan folie. Door deze folie krijgt de auto geen nieuwe look, maar blijft hij precies zoals jij hem. Zo kan je er zelf voor kiezen of je naast een extra beschermlaag ook een verandering wil brengen aan de uitstraling van de auto. Neem snel een kijkje naar wat voor verschil de matte of de heldere folie kan hebben voor jouw auto

Anti steenslag folie

Wat is car paint protection film?

De ppf auto beschermt het lakoppervlak van jouw auto. Door jouw auto te laten beschermen door car paint protection film kan je schade door bijvoorbeeld steenslag beperken. Hoe voorzichtig je ook rijdt, steenslag is helaas een probleem dat je niet ontkomt. Steenslag is schade aan de autolak van jouw auto door opspattende steentjes. Als je bijvoorbeeld over een snelweg of een zandweg rijdt, kunnen er losse steentjes op het wegdek liggen. Als je hier dan overheen rijdt, kunnen deze steentjes opspatten tegen jouw auto aan. Dit kan leiden tot schade aan de lak en veel kosten als je pech hebt. Dit wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Wees daarom voorbereid en laat je auto beschermen met car paint protection film. Als je dit doet, dan weet je zeker dat je er alles aan hebt gedaan om jouw auto zo goed mogelijk te beschermen tegen de invloeden van buitenaf.

Bekijk de mogelijkheden voor uw auto

BRILA glascoating bestaat uit twee componenten die samen een sterke beschermlaag vormen.

Prijsopgave aanvragen
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design