Maak uw keuze:

Silver

PPF voorzijde auto

Gold

Volledige PPF

Platinum

Volledige PPF + Glasscoating

Opties

Koplampen

Deurkommen

Bagage tilrand

B&C Stijlen

Instaplijsten

Voorruit

Voordeuren

Achterdeuren

Sideskirts

Uw auto

Uw gegevens

Bedankt! We gaan uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
De specialist in high-end detailing
High-end beschermfolie en glascoating
Reparatie en uitdeuken zonder spuiten
Je vaste partner in een stralende bolide

PPF

Met paint protection film kun jij je auto beschermen tegen schade van buitenaf, zoals krassen, steenslag, of andere beschadigingen die veroorzaakt kunnen worden door bijvoorbeeld UV-straling, oliën en insecten. Kom langs bij Jurgh Detailing en voorkom met een ppf behandeling onnodig schade aan je auto. 

Prijsopgave aanvragen

Een ppf behandeling: hoe werkt dat?

Jurgh Detailing is gespecialiseerd in ppf behandelingen. Ik ben hiervoor opgeleid en ik weet dus hoe ik de folie op een efficiënte en strakke wijze op je auto kan aanbrengen. Als klant van Jurgh Detailing kies je er zelf voor welke ppf behandeling zal worden uitgevoerd, al bestaat onze standaard behandeling uit het beschermen van de motorkap, voorbumper, voorschermen, spiegels, koplampen, A-Style en de dakrand. Ik werk met Premium Shield Elite folie, dit merk biedt namelijk de hoogste kwaliteit ppf aan. De folie beschikt over een laagje polyurethaan, wat de folie zelf-herstellend maakt: krassen verdwijnen vanzelf na verloop van tijd.

Nadat de folie is aangebracht vindt er een hitte-procedure plaats waarbij overgebleven vocht en andere onwenselijkheden worden verwijderd uit de ppf. Over het algemeen zijn de behandelingen binnen 1 tot 5 werkdagen voltooid. Ik werk op een hoog tempo, maar ook zeer zorgvuldig. Ik lever graag een zo prachtig mogelijk eindresultaat op en daarom zal ik een maand na het aanbrengen je auto nogmaals inspecteren. Maak je ook absoluut geen zorgen als er na deze inspectie alsnog vlekken ontstaan of als de ppf scheuren heeft opgelopen. Je hebt recht op 10 jaar garantie als je jouw auto bij mij laat behandelen. 

ppf

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vraag offerte aan

Wat biedt Jurgh Detailing nog meer? 

Al biedt een ppf behandeling al optimale bescherming voor je auto, bij Jurgh Detailing kun je nog een stap verder gaan om je auto buitengewoon goed te beschermen tegen mogelijke schade. Bij mij kun je de ppf behandeling combineren met een glascoating en detailing behandeling. Als je hiervoor kiest, zal de autolak worden gepolijst voordat de ppf op je auto wordt aangebracht. Nadat de folie op je auto zit, zal ik een glascoating aanbrengen. Deze extra laag zal de werking van ppf versterken en maakt daarbij de auto water- en vuilafstotend. De gecombineerde kracht van ppf en de glascoating zal ervoor zorgen dat je auto er jarenlang gloednieuw uit blijft zien.

Anti steenslag folie

Ook graag een ppf behandeling voor je auto? Via de website van Jurgh Detailing maak je direct een afspraak door de offerte in te vullen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op zodat we de mogelijkheden en jouw wensen gezamenlijk kunnen bespreken. 

Bekijk de mogelijkheden voor uw auto

BRILA glascoating bestaat uit twee componenten die samen een sterke beschermlaag vormen.

Prijsopgave aanvragen
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design