PPF is een 100% transparante, onzichtbare en zelfherstellende bescherm folie.

Paint Protection Film ‘Full Front’

Paint Protection Film afgekort PPF is een 100% transparante, onzichtbare en zelfherstellende bescherm folie. De film is ontwikkeld om het lakoppervlak te beschermen tegen beschadigingen van buitenaf zoals bijvoorbeeld steenslag en krassen. Door de film blijft het lakoppervlak als nieuw, zelfs na jaren intensief gebruik.

Full Front
Bestaande uit: voorbumper, motorkap, voorschermen, koplampen en de spiegels.
Werktijd: 4 werkdagen.

Prijs
Vanaf € 1750,- *

*prijzen varieren per type auto en zijn afhankelijk van de vormen/bewerkelijkheid van de auto en dus de applicatietijd van de folie
*genoemde prijzen zijn excl. 21% btw en eventuele voorbereidingskosten

Gegarandeerde pasvorm door software patronen
Alle PPF wordt vooraf door ons op maat gesneden voor applicatie. De folie wordt doormiddel van een snijplotter en gepatenteerde software versneden. Waar wij het nodig achten kunnen wij de snijpatronen aanpassen en fine-tunen. Daarnaast werken wij bij voorkeur met zogehete “wrapped-edges”, hierbij verlengen wij de folie zodat waar mogelijk wij de folie om kunnen vouwen. Hierdoor zie je bijvoorbeeld (in de meeste gevallen mogelijk) rondom de motorkap geen naden.

10 jaar garantie
Tijdens applicatie gebruiken wij alleen de meest hoogwaardige folie. Op deze folie zit 10 jaar garantie op; vergeling, barsten, scheuren, vlekken of dof worden.

Applicatie
Al onze te behandelen auto’s worden door ons in huis voorzien van folie. Hiertoe zijn wij opgeleid door de beste trainers en folie merken ter wereld. Onze detailing studio is volledig ingericht op een zo correct mogelijke install. Na applicatie geven wij de geappliceerde folie een hitte behandeling waarbij mogelijk aanwezig vocht of markering die onstaan door het aanwrijven van de folie verdwijnen

Combineren met een detailing/glas-coating behandeling
Het laten aanbrengen van PPF beschermfolie is perfect te combineren met een detailing/glas-coating behandeling, dit is een veel gemaakte combinatie. Voordat de folie aangebracht kan worden is het belangrijk dat het lakoppervlak zo strak mogelijk is en zonder imperfecties zoals krassen of al ontstane steenslag.
Het grote voordeel van aan laten brengen een glas-coating of wax over de folie is de hoge hydrofobische werking die gecreëerd wordt. Hierdoor wordt ook het oppervlak dat voorzien is van folie vuil-/waterafstotend. Hierdoor blijft de auto schoner en is deze vele malen gemakkelijker schoon te maken.

XPEL Paint Protection Film
XPEL Paint Protection Film, afgekort PPF is een 100% transparante,onzichtbare, en zelfherstellende beschermfolie. De film/folie beschermt het lakoppervlak tegen beschadigingen van buitenaf zoals bijvoorbeeld steenslag en krassen.
XPEL is een Amerikaans product en marktleider op het gebied van lakbeschermingsfolie. Het bedrijf is 100% toegewijd aan het produceren van lakbeschermingsfolie zoals geen enkel ander bedrijf. De folie is uniek en wordt gepatenteerd door XPEL in huis geproduceert.

Wat is Paint Protection Film (PPF)
Paint Protection Film is een heldere of gekleurde polyurethane folie welke aangebracht kan worden over het lakoppervlak om deze te beschermen tegen:

  • steenslag
  • grind
  • krassen
  • inbranden van vogelpoep
  • boomhars
  • insecten
  • zuren, zouten, olieën en industriele fall-out

Waarin is XPEL onderscheidend
XPEL film wordt aan de hand van een speciaal software programma (Design Access Program-DAP) op maat gesneden voor uw auto. De mallen worden constant ontwikkeld, deze worden met de hand getekend, getest en gedigitaliseerd. Het grootste voordeel van voorgesneden folie is dat we na applicatie van de folie deze niet af hoeven te snijden op de lak, wat een blijvende beschadiging van de lak als gevolg kan hebben. De vooraf gesneden folie past 100% naadloos op uw auto.
Wij snijden al onze mallen/patronen in huis en passen deze aan daar waar wij het nodig vinden of stemmen deze af naar speciale wensen van onze klanten.
De speciale samenstelling van de polyurethane folie maakt dat deze zelfherstellend is. Dit betekent dat lichte krassen of swirl-marks verdwijnen in enkele minuten. Dit gebeurt wanneer de folie wordt verhit door bijvoorbeeld de zon, of warm water. De zelfherstellende folie trekt dan als het ware weer dicht waarna een strak en nieuw oppervlak overblijft.

De XPEL belofte
Xpel staat garant voor het beschermen van uw kostbare bezit door middel een product wat het beste is in zijn klasse op het gebied van duurzaamheid, prestatie, uitstraling, en de overall kwaliteit. Maar daar stopt het merk niet; zij zorgen er persoonlijk voor dat uitsluitend de allerbeste bedrijven mogen werken met hun producten na het doorlopen van door hun aangeboden factory trainingen. Daarbij wordt streng gelet op de kwaliteits-eisen m.b.t. werkruimte, werkinzicht en applicatie vaardigheden.

Authorized Factory trained installer
Wij zijn erg blij dat wij deel uit mogen maken van het XPEL netwerk en Factory trained installers voor dit vooruit strevende merk. U kunt bij ons terrecht voor alle applicatie mogelijkheden die het merk te bieden heeft.
Bovendien zijn we van mening dat PPF naadloos aansluit bij de overige detailingswerkzaamheden die wij te bieden hebben. Het is namelijk van het grootste belang dat het lakoppervlak zo zuiver mogelijk is voordat de folie kan worden aangebracht. Wat betekent dat alle lakimperfecties zoals krassen of mogelijk al aanwezige steenslag herstelt dient te worden voor applicatie. Dit kunnen wij vanzelfsprekend allemaal in huis verzorgen! Daarnaast is het na afloop van het aanbrengen van de folie mogelijk om deze te laten voorzien van een duurzame glas-coating. Dit geeft de folie alle positieve eigenschappen van een glas-coating zoals deze ook van toepassing is op de rest van het lakoppervlak (water-/vuil- afstotende werking)

PRIJS OP AANVRAAG

MEER INFORMATIE?

+31 627836951

BLOG

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN ALS UW AUTO DEZE TOPBEHANDELING VERDIENT.