Paint Protection Film de onzichtbare en zelfherstellende bescherm folie.

Paint Protection Film

Paint Protection Film afgekort PPF is een 100% transparante, onzichtbare en zelfherstellende bescherm folie. De film is ontwikkeld om het lakoppervlak te beschermen tegen beschadigingen van buitenaf zoals bijvoorbeeld steenslag en krassen. Door de film blijft het lakoppervlak als nieuw, zelfs na jaren intensief gebruik.

Met Paint Protection Film (PPF) bescherm je de lak tegen.

Paint Protection Film is een heldere of gekleurde polyurethane folie welke aangebracht kan worden over het lakoppervlak om deze te beschermen tegen:

  • steenslag
  • grind
  • krassen
  • inbranden van vogelpoep
  • boomhars
  • insecten
  • zuren, zouten, olieën en industriele fall-out

Aanbrengen Paint Protection Film

Al onze te behandelen auto’s worden door ons in huis voorzien van folie. Hiertoe zijn wij opgeleid door de beste trainers en folie merken ter wereld. Onze detailing studio is volledig ingericht op een zo correct mogelijke installatie. Na het aanbrengen van de folie geven wij de folie een hitte behandeling waarbij mogelijk vocht of markering verdwijnen.

10 jaar garantie
Tijdens applicatie gebruiken wij alleen de meest hoogwaardige folie. Op deze folie zit 10 jaar garantie op; vergeling, barsten, scheuren, vlekken of dof worden.

Combineren van Paint Protection Film met een detailing/glas-coating behandeling

Het laten aanbrengen van PPF beschermfolie is perfect te combineren met een detailing of glas-coating behandeling, dit is een veel gemaakte combinatie. Voordat de folie aangebracht kan worden is het belangrijk dat het lakoppervlak zo strak mogelijk is en zonder imperfecties zoals krassen of al ontstane steenslag. Daarnaast is het na afloop van het aanbrengen van de folie mogelijk om deze te laten voorzien van een duurzame glas-coating. Dit geeft de folie alle positieve eigenschappen van een glas-coating zoals deze ook van toepassing is op de rest van het lakoppervlak (water-/vuil- afstotende werking). Dit kunnen wij vanzelfsprekend allemaal in huis verzorgen!

Wat kost het aanbrengen van een Full Front Paint Protection Film?

Een full front behandeling bestaande uit de voorbumper, motorkap, voorschermen, koplampen en de spiegels is een zeer complete behandeling die je auto optimaal beschermt.

Prijs
Vanaf € 1750,- *
Werktijd: 4 dagen.

*prijzen variëren per type auto en zijn afhankelijk van de bewerkelijkheid van de auto en dus de applicatietijd van de folie
*genoemde prijzen zijn excl. 21% btw en eventuele voorbereidingskosten

PRIJS VANAF 1750,-

MEER INFORMATIE?

+31 627836951

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN ALS UW AUTO DEZE TOPBEHANDELING VERDIENT.


Organisatie


Contactpersoon


Auto / kenteken


Opmerkingen


Selecteer foto's van uw auto om mee te sturen


Maximaal 10MB! Houdt control ingedrukt om meerdere bestanden te selecteren.

Uw offerteaanvraag wordt verwerkt.