Maak uw keuze:

Silver

PPF voorzijde auto

Gold

Volledige PPF

Platinum

Volledige PPF + Glasscoating

Opties

Koplampen

Deurkommen

Bagage tilrand

B&C Stijlen

Instaplijsten

Voorruit

Voordeuren

Achterdeuren

Sideskirts

Uw auto

Uw gegevens

Bedankt! We gaan uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Paint Protection Film

Paint Protection Film (PPF) is een niet zichtbare, 100% transparante en zelfherstellende beschermfolie. De film beschermt het lakoppervlak tegen beschadigingen die van buitenaf worden veroorzaakt, zoals bijvoorbeeld krassen en steenslag. Zelfs na jarenlang intensief gebruik van uw auto houdt de Paint Protection Film het lakoppervlak als nieuw. U kunt kiezen uit een matte of heldere polyurethaan folie.

Prijsopgave aanvragen

“Carwrapping Geef uw auto een andere look!”

Waar beschermt PPF tegen

De film beschermt het lakoppervlak tegen alle schade van buitenaf. Denk hierbij aan steenslag, krassen, maar ook het inbranden van vogelpoep, schade veroorzaakt door boomhars en insecten en zuren, zouten, oliën en industriële uitstoot. Omdat de lak als nieuw blijft heeft u langer plezier van uw auto en kunt u deze vaak verkopen tegen een hogere restwaarde. Onze professionele detailing studio is volledig ingericht op een optimale installatie. Nadat wij de folie hebben aangebracht geven we deze een hitte behandeling zodat potentieel vocht verdwijnt. Wij gebruiken enkel de meest hoogwaardige folie tijdens applicatie. Zoals bijvoorbeeld Premium Shield of Xpel. Er zit 10 jaar garantie op deze folie met betrekking tot barsten, scheuren, vergeling, vlekken en dofheid.

Premium Shield beschermingsproducten

Premium Shield maakt innovatieve beschermingsproducten van superieure kwaliteit. Zo is er de topklasse “Elite” lakbeschermingsfolie. Deze film maakt gebruik van een geavanceerd topcoat-systeem dat niet alleen is ontworpen om het voertuig te beschermen tegen steenslag en vuil, maar ook tegen vlekken veroorzaakt door zuren, schuurmiddelen en oplosmiddelen. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak van het product langer wordt behouden met minder regelmatig onderhoud. De Elite lakbeschermingsfilm is marktleider als het gaat om vlekbestendigheid. Premium Shield Elite is een 6,4 mil (0,16 mm) dubbel geëxtrudeerde urethaan film met een extra 0,25 mil (0,006 mm) helder gecoat oppervlak, met een 1,8 mil (0,05 mm) helder acryl drukgevoelig kleefsysteem (PSA). De film is speciaal ontworpen voor de oppervlaktebescherming van geverfde, gel-gecoate of andere kwetsbare oppervlakken. De functionaliteit wordt verbeterd terwijl de visuele uitstraling behouden blijft. De blanke lak zorgt voor meer duurzaamheid en weerstand tegen vlekken, vuilinsluitingen en meer, waardoor het buitenoppervlak langer behouden blijft. Wij werken doorgaans met geplotte patronen, hiermee voorkomen we dat er in de lak wordt gesneden.

Paint Protection Film

Wat kost het aanbrengen van PPF?

De kosten voor het aanbrengen van Paint Protection Film of anti-steenslag folie zijn afhankelijk van het type auto. De bewerkelijkheid van de auto en daarmee de applicatietijd van de folie hangt samen met het type auto. Je kunt al een full front PPF behandeling aanschaffen vanaf ​€1750,- exclusief btw​ en eventuele voorbereidingskosten. Een full front behandeling bestaat uit de gehele voorkant van de auto: voorbumper, motorkap, voorschermen, koplampen a-style en de spiegels. Deze zeer complete behandeling beschermt uw auto optimaal. Uiteraard kan ook de gehele auto in de anti-steensalgfolie worden gezet. Denkt u ook eens aan instaplijsten of een bagage beschermrand.

De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design

Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.