“Carwrapping Geef uw auto een andere look!”

Auto professioneel laten wrappen bij
Jurgh Car Detailing in Amsterdam

Wilt u uw auto laten wrappen in Amsterdam? Jurgh Car Detailing is gespecialiseerd in het wrappen van auto’s op professionele wijze. Car wrapping gebeurd door veel uiteenlopende redenen. Zo kan het zijn dat u uw auto wilt voorzien van een andere uitstraling of stijl, of dat u een wrap wilt laten aanbrengen voor promotiedoeleinden. Bij Jurgh Car Detailing is er veel mogelijk als u uw auto wilt laten wrappen in Amsterdam.

Jurgh detailing Lamborghini

Bescherming met anti steenslag folie

Door onze jarenlange ervaring in het vak en het gebruik van hoogwaardige materialen weten we uw auto altijd te voorzien van een prachtige wrap die aan al uw wensen voldoet. Daarnaast kent het laten wrappen van uw auto bij Jurgh Car Detailing in Amsterdam nog meer voordelen. Door het aanbrengen van hoogwaardige folie is uw auto ook optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf, waardoor krassen en lichte beschadigingen in de lak verleden tijd zijn. Of u uw auto nu wilt laten voorzien van een volledige wrap of alleen opvallende accenten wilt laten aanbrengen, we staan graag voor u klaar.

Welke wensen u ook heeft, Jurgh Car Detailing zorgt ervoor dat deze worden vertaalt in een prachtige carwrap die uw auto een luxe uitstraling geeft. Wilt u uw auto graag laten wrappen of laten bestickeren voor commerciële doeleinden? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Jurgh Car Detailing in Amsterdam. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden voor een fantastische carwrap die uw auto op een eenvoudige manier een compleet andere uitstraling geven.

jurgh-car-detailing-carwrapping-porsche

Full wrap of chrome-delete auto wrappen in Amsterdam

Bij Jurgh Car Detailing bent u ook van harte welkom als u uw auto wilt laten voorzien van een chrome-delete wrap in Amsterdam. Deze vorm van wrappen geeft de auto een exclusieve stijl doordat de chroomlijsten van bijvoorbeeld de ramen en het dak, worden voorzien van een contrasterende kleur. Uw auto laten wrappen bij Jurgh Car Detailing kan dus ook als u niet kiest voor een volledige wrap maar liever prachtige accenten aan laat brengen op delen van het plaatwerk. Doordat we werken met uitsluitend hoogwaardige folie voor het wrappen van uw auto, kunnen we ongeacht uw wensen een perfect resultaat garanderen. Daarnaast kunnen we de wrap tevens voorzien van een gespecialiseerde glascoating die de levensduur van de carwrap aanzienlijk verlengt. Deze hydrofiele beschermende coating zorgt er tevens voor dat u de wrap van uw auto optimaal kunt reinigen. Bent u op zoek naar een carwrap voor promotiedoeleinden of wilt u uw auto laten voorzien van een unieke striping? Ook dan staat Jurgh Car Detailing graag voor u klaar. Wilt u uw auto laten voorzien van een eigen unieke stijl? Wilt u de kleuren van uw auto graag aan laten passen zonder deze over te laten spuiten? Kies er dan voor om uw auto te laten wrappen bij Jurgh Car Detailing in Amsterdam.

De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design

Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.