Modesta coating

Veel mensen zijn trots op hun auto. Het is dan ook logisch dat je lang van je auto wilt genieten. Ook moet de auto er natuurlijk verzorgd en piekfijn uitzien. Of je nu elke week je auto verzorgt of er af en toe naar omkijkt. Jouw auto kan nog wel wat extra bescherming gebruiken. Hoe kan je nu goed zorgen voor je auto? Laat dat maar aan mij over. Of je nu een oude of een nieuwe auto hebt, ik laat hem stralen en bescherm hem tegen de buitenwereld. 

Plan uw afspraak
High-end beschermfolie en glascoating
De specialist in high-end detailing
Je vaste partner in een stralende bolide

Een beschermlaag voor je auto

Door een beschermlaag te laten aanbrengen op je auto bescherm je jouw auto tegen invloeden van buitenaf. De beschermlaag wordt heel erg hard en vormt zo een soort schild voor de auto. Het zou nu eenmaal zonde zijn als je nieuwe auto binnen no-time beschadigd is, omdat hij niet goed beschermt, is aan de buitenkant. Ik help jou graag bij het beschermen van jouw auto.

Een Modesta coating laten aanbrengen

Één van de beschermingslagen die ik aanbied, is de Modesta coating. Deze coating vormt een harde hoog-duurzame  laag om de auto heen. Ook zorgt de coating voor een diepe glans. Er zijn heel veel voordelen van het laten aanbrengen van Modesta coating. Zo is de auto hierna sneller en gemakkelijker te wassen. De lak resulteert ook in een hoge glans en reflectie over de auto. Naast dat het er mooier uitziet, helpt de coating ook om je auto te beschermen tegen insecten resten en boomsappen. Één van de grootste voordelen is het feit dat je minder snel krassen op je auto krijgt. Door de extra laag over de auto is de auto beter beschermd tegen krassen.

Bekijk de mogelijkheden voor uw auto

Vraag een offerte aan

Zelfreinigende werking

De Modesta coating heeft ook een zelfreinigende werking. Door de extra gladde harde laag die over de auto heen zit, blijft de auto langer schoon en werkt de coating zelfreinigend. Als het regent blijven er geen druppels op de lak liggen. Door de coating stroomt het water direct van de auto en neemt het vuil met zich mee. Naast dat de werking van de coating zelfreinigend is heeft de coating nog een voordeel. Bij goed onderhoud van de auto is de levensduur van de coating 3 tot 5 jaar. Dit is ideaal, want zo blijf je niet elke keer bezig. 


Wacht vooral niet langer en verwen je auto met een Modesta coating. Wil je onze andere opties bekijken? Ik doe naast Modesta coating ook aan ceramic coating en glascoating. Neem vooral een kijkje en bescherm je auto tegen invloeden van buitenaf.

Modesta coating

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vraag offerte aan
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design