Auto coating

Met een autocoating loopt jouw auto minder kans om door invloeden van buitenaf beschadigd te raken. Deze autocoating laat namelijk een heel dun laagje achter, waardoor er veel minder snel krassen in je auto komen en verder stoot het ook vuil af. Ook zorgt een autocoating ervoor dat de autolak een hoge weerstand heeft tegen chemicaliën. Als je je auto dus goed wil beschermen tegen vuil en krassen, dan is het geen slecht plan om een auto coating te halen in mijn car detailing shop.

Plan uw afspraak
High-end beschermfolie en glascoating
De specialist in high-end detailing
Je vaste partner in een stralende bolide

Wat zijn de voordelen van auto coating?

Het allergrootste voordeel en waarvoor het gemaakt is, is dat het je auto beschermt van van alles en nog wat. Krassen, vuil, chemicaliën, je auto zal van al die dingen een stuk minder last hebben. Verder houdt een goede autocoating het lang uit. De levensduur van een autocoating kan wel oplopen tot drie jaar. Ook water zal een stuk makkelijker van je auto afglijden, vergeleken met voordat je een autocoating had. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Een autocoating geeft dan ook een mooie glans die ervoor zorgt dat jouw auto nog meer blinkt dan deze al deed. Verder kijk je er heel gemakkelijk doorheen, dus als je jouw auto bij ons laten detailen, dan zul je die perfecte laklaag daaronder nog steeds heel goed kunnen zien.

Bekijk de mogelijkheden voor uw auto

Vraag een offerte aan

Kan ik mijn glas coating ook bij jou laten onderhouden?

Dat kan zeker! Ik kan een onderhoudsbeurt voor jouw glas coating geven. Dit is een behandeling die specifiek bedoeld is voor auto’s waarbij ik al een glas coating heb aangebracht of auto’s die in zeer goede staat zijn. Allereerst zullen wij jouw auto met een hogedrukreiniger schoonspoelen. Vervolgens krijgt je auto een snowfoambehandeling, waarna je auto chemisch zal worden gereinigd. Daarna wordt je auto gewassen met Labocosmetica shampoo’s. Uiteraard neem ik de velgen ook mee in het reinigingsproces. 

Later zal ik de auto nalopen op krassen en eventueel licht polijsten. Ik neem de ramen nog mee en kan het interieur van je auto eventueel ook nog opfrissen. Hierna is je auto weer zo goed als nieuw en kun je hier bij normaal gebruik vijf jaar van genieten. Wel beveel ik aan om elke twee jaar even opnieuw een onderhoudsbeurt bij mij te laten doen. Dit heeft namelijk een positief effect op de levensduur van je autocoating en auto in het algemeen.


Auto coating

Interesse in een auto coating

In mijn car detailing shop kun je hoe dan ook geholpen worden. Of je nu een kleine onderhoudsklus voor mij hebt, of een grote detailklus, mijn team en ik staan voor jou klaar.

Uw auto weer laten stralen?

Wij staan paraat om uw auto weer in absolute topstaat te krijgen.
Vraag offerte aan
De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design