“Carwrapping Geef uw auto een andere look!”

Beschermende glascoating laten aanbrengen bij
Jurgh Car Detailing in Amsterdam

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het laten aanbrengen van een beschermde glascoating in Amsterdam? Dan bent u bij Jurgh Car Detailing aan het juiste adres. Deze glascoating biedt de auto een optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf, en zorgen ervoor dat de lak van uw auto in optimale conditie blijft. Zeker als het aankomt op weersinvloeden heeft de laklaag van onze auto het vaak zwaar te verduren. Maar ook de negatieve effecten van bijvoorbeeld pekel en zout mogen niet onderschat worden.

Deze substantie vreet zich als het ware in de lak waardoor er onherstelbare schade kan worden toegebracht. De lak verliest daardoor niet alleen zijn natuurlijke glans en schoonheid, maar door de oneffenheden in de structuur kan ook de carrosserie van de auto worden aangetast. Doordat glascoating de lak geheel afsluit, krijgen oxidatie en roest geen kans Wilt u de lak van uw auto in optimale conditie kunnen houden?

Dan is het aanbrengen van een glascoating vaak noodzakelijk. Deze sterke coating beschermt de auto niet alleen langdurig tegen de negatieve invloeden van vuil, zand en zout. Het biedt tevens een sterke en harde beschermlaag tegen oppervlakkige krassen die verkregen worden door het gebruik van een wasstraat of door toedoen van takken of andere voorwerpen. Bent u benieuwd naar de voordelen van glascoating van Jurgh Car Detailing in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Audi RS6 Modesta glascoating glanzende lak

Glascoating voor de auto laten aanbrengen in Amsterdam

Hoewel het laten aanbrengen van een glascoating een positieve invloed heeft op de bescherming van de lak, zijn er nog meer voordelen te noemen die deze harde coating voor de auto met zich meebrengt. Doordat de auto is voorzien van een glascoating, is de lak niet meer gevoelig voor de nadelige gevolgen van onder andere boomsappen, vogelpoep of andere dierlijke resten. Zeker als u uw auto niet onder een carport of afdak kunt plaatsen is deze glascoating van groot belang.

Ook Uv-stralen hebben een negatief effect op de uitstraling van uw auto. De stralen tasten niet alleen de lak aan in zijn bescherming maar zorgen ook voor een dof uiterlijk. Hierdoor verliest de lak zijn natuurlijke glans. Zeker in stedelijke gebieden zoals Amsterdam biedt een glascoating een goede bescherming tegen de schadelijke invloeden van zure regen en de uitstoot van schadelijke stoffen. Glascoating heeft niet alleen een beschermende functie. Ook de uitstraling van uw auto blijft optimaal behouden doordat de glascoating is voorzien van een hoge reflectie.

Hierdoor behoudt uw auto zijn nieuwe look en kunt u blijven genieten van een prachtige glans. Daarnaast heeft de coating een zelfreinigende werking waardoor uw auto na een wasbeurt langer schoon blijft. Vuilresten en zand hechten minder snel aan de harde glascoating. Wilt u uw auto laten voorzien van een glascoating? Neem dan vrijblijvend contact op met Jurgh Car Detailing in Amsterdam.

De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design

Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.