DUBBELE GLASCOATING VOOR NOG MEER BESCHERMING

Bij Jurgh Car Detailing is het mogelijk om te kiezen voor een behandeling met een dubbele laag glascoating. Hierdoor zal de lak nog harder en duurzamer beschermd zijn. Krassen krijgen nog minder kans. De glans en reflectie zullen nog sterker uitkomen dan bij een enkele laag glascoating. Een dubbele laag glascoating kan bestaan uit Modesta BC-03 gecombineerd met Modesta BC-05. Hierdoor wordt de hardheid van BC-03 gecombineerd met de candy-like glans van BC-05, uw auto zal schitteren als nooit tevoren!
Wilt u echt het allerbeste wat er te krijgen is op het gebied van glascoating? Kies dan voor de Paul Dalton Modesta Signature coating. Een dubbele coating die zijn weerga niet kent!

GLASCOATING BIJ JURGH CAR DETAILING

Jurgh Car Detailing is de trotse, en voor Noord-Holland enige, dealer van Modesta glascoating. Specialist op het gebied van auto detailing. Jurgh Car Detailing staat bekend om zijn grote nauwkeurigheid waarmee hij elke dag weer verbluffende resultaten boekt. Met veel enthousiasme zal hij ook uw auto behandelen. Benieuwd naar zijn voorgaande projecten? Neem dan een kijkje in zijn portfolio. Wilt u ook uw auto laten verwennen? Neem dan snel contact op!

CONTACT