Maak uw keuze:

Silver

PPF voorzijde auto

Gold

Volledige PPF

Platinum

Volledige PPF + Glasscoating

Opties

Koplampen

Deurkommen

Bagage tilrand

B&C Stijlen

Instaplijsten

Voorruit

Voordeuren

Achterdeuren

Sideskirts

Uw auto

Uw gegevens

Bedankt! We gaan uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Anti steenslag folie

Bij Jurgh Car Detailing wordt uw auto optimaal verzorgd. Detailing gaat veel verder dan een gewoon poetsbedrijf. Wij zorgen ervoor dat de glans en reflectie van de autolak minutieus hersteld wordt waardoor uw auto er weer als nieuw uitziet. Daarna krijgt de lak de best mogelijke bescherming door anti-steenslag folie en/of glascoating aan te brengen. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend de beste producten op de markt. U kunt zo langer genieten van uw geliefde auto!

Prijsopgave aanvragen

“Carwrapping Geef uw auto een andere look!”

Bescherming met anti steenslag folie

Anti-steenslag folie beschermt de autolak tegen steenslag. Steenslag kan storende krassen en deukjes achterlaten en het is bijna niet te voorkomen dat uw auto door steenslag geraakt wordt. Waar u wel wat aan kunt doen is de schade die het achterlaat. Door een anti steenslag folie te gebruiken kunt u dit namelijk voorkomen. Wij maken gebruik van de meest hoogwaardige anti steenslag folie die tevens bescherming biedt tegen krassen, stoten, vogelpoep en geplette insecten. Wanneer de folie wordt opgewarmd verdwijnen krassen vanzelf, bijvoorbeeld wanneer de auto in de zon geparkeerd staat.

Premium Shield beschermende folie

Premium Shield is een merk dat beschermingsproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit maakt. De Premium Shield Elite beschermd tegen steenslag door de ultieme chemische en mechanische weerstand. Het folie sluit prachtig aan op de auto waardoor er geen waarneembaar verschil is tussen de folie en de fabriekslak. Door Premium Shield folie aan te laten brengen heeft u nooit meer last van steenslag, maar ook roet, vogelpoep, geplette insecten of luchtvervuiling die de autolak aantasten. De film zorgt er dus voor dat de lak langer mee gaat met minder onderhoud. Het materiaal is speciaal ontworpen om het gelakte auto-oppervlak te beschermen en de functionaliteit te verbeteren. Visueel is het niet te zien dat er een laagje is aangebracht.

Anti steenslag folie

Detailing/glas-coating behandeling

Het is mogelijk om het aanbrengen van anti steenslag folie te combineren met een detailing of glas-coating behandeling. Hierdoor weet u zeker dat het lakoppervlak geen imperfecties bevat voordat de folie wordt aangebracht. Glas-coating geeft de folie na afloop dezelfde positieve eigenschappen die glascoating heeft op een lakoppervlakte. Hierdoor krijgt het een water- en vuilafstotende werking. Uw auto blijft de komende jaren in topconditie dankzij onze langdurige garantie op vergelen en uitdrogen. Doordat wij alleen de meest hoogwaardige folie gebruiken tijdens de applicatie heeft u 10 jaar garantie op barsten, scheuren, vergelen, vlekken of het dof worden van de folie.

De JURGH website is ontwikkeld door M7 Branding & Design

Uw auto weer als nieuw?

Vul onderstaand formulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.
Roteer uw toestel 90 graden.
Thank you! Your message has been received and our team will do our best to get back to you within the next 24 hours.
Oops! Something went wrong while submitting the form.