“JURGEN HESSELINK
AANGENAAM!”

OVER ONS

Specialist in exclusieve autoverzorging – perfectie tot in detail

Mijn naam is Jurgen Hesselink van Jurgh Car Detailing. Ik ben detailer en gespecialiseerd in het polijsten en glascoaten van auto’s. Bij Jurgh Car Detailing kunt u terecht voor het detailen van uw auto. Detailen is het met passie en enthousiasme terugbrengen van glans en reflectie van de lak en het aanbrengen van de ultieme bescherming op uw auto. Waar veel poetsbedrijven problemen aan de lak verhullen, pak ik de problemen bij de bron aan; het perfect polijsten van de lak tot ultieme hoogglans. Natuurlijk is juiste bescherming hierna van belang. Hiervoor werk ik alleen met de beste merken en producten uit de markt.

Naast het exterieur kunt u ook voor het re-conditioneren van het interieur en het coaten van ruiten en velgen bij mij terecht.

Maak kennis met het one-stop-shopping concept van Jurgh Car Detailing. Naast detailing en glascoating kunt u ook bij ons terecht voor XPEL Ultimate anti-steenslagfolie, ramen tinten, velgherstel, spotrepair, dashcaminbouw, wrapping en customizing van auto’s.

U zult versteld staan van het eindresultaat!

U bent, na afspraak, van harte welkom in de werkplaats voor een vrijblijvend adviserend gesprek over de mogelijkheden voor uw auto. Passie en enthousiasme zijn de maatstaf voor mijn werkwijze.

Jurgen Hesselink – High-end Detailing / Glascoatingspecialist