“MAX PROTECT”

MAX PROTECT

WAT IS MAX PROTECT?

Max Protect is een mix van eersteklas kwaliteitsproducten met de daarbij behorende productondersteuning. Speciaal voor de professionele auto detailing branche is dit prachtige product uitgevonden.

JARENLANGE ERVARING SCHADEHERSTEL

De jarenlange ervaring bij Max Protect in de schadeherstelmarkt heeft hen in staat gesteld om die producten te vinden die menig auto detailing bedrijf naar een hoger niveau tillen. De producten van Max Protect zijn effectiever dan elk ander product tot nu toe.

UIT WELKE BEHOEFTE IS MAX PROTECT ONTSTAAN?

Een schadeherstelproduct moet snel aan te brengen zijn op een auto, want snelheid was, en is nog steeds belangrijk. Maar, waar we het meest bezorgd over zijn, zijn problemen met duurzaamheid. Veel producten zijn goed in termen van duurzaamheid, maar voor sommige mensen is het meermaals onderhouden van de lak een obstakel. We hebben een product nodig dat we elke dag zelf kunnen gebruiken. Een product dat het verschil maakt, dat weinig onderhoud vergt, dat opnieuw aangebracht kan worden met een minimum aan voorbereiding en de meest bizarre weersomstandigheden kan doorstaan.

MEER INFORMATIE?

+31 627836951

BLOG

DAAROM MAX PROTECT

Uit die behoefte is Max Protect ontstaan. Een lakbescherming systeem dat in elk klimaat gebruikt kan worden, geen specialistische apparatuur nodig heeft zoals IR-lampen of ovens, dat werkt op vele oppervlakken, inclusief metaal en plastics, dat extreem duurzaam en makkelijk schoon te maken is.

De producten van Max Protect worden wereldwijd gebruikt door professionals en doe-het-zelvers. Allen delen fantastische resultaten en voorzien het systeem van vitale feedback over het aanbrengen. Het aanbod van producten is ontworpen voor professionals, maar ervaren doe-het-zelvers zullen geen problemen ervaren bij de meeste producten, onder normale omstandigheden, zeker niet na het bestuderen van de handleiding.

JARENLANGE ERVARING SCHADEHERSTEL

De jarenlange ervaring bij Max Protect in de schadeherstelmarkt heeft hen in staat gesteld om die producten te vinden die menig auto detailing bedrijf naar een hoger niveau tillen. De producten van Max Protect zijn effectiever dan elk ander product tot nu toe.

MAX PROTECT VOOR DE PROFESSIONAL

Voor professionele auto detailers, bieden deze producten onovertroffen waarde voor hun geld. Ze kunnen worden aangebracht in een wijde temperatuur range (+3,5C – 40C en hoger) en zijn een van de makkelijkste producten om aan te brengen, maar bieden nog steeds uitzonderlijke duurzaamheid en gebruiksvriendelijk onderhoud.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN ALS UW AUTO OPTIMALE BESCHERMING VERDIENT.

NANO GLASCOATING VOOR LAK

De originele en beste uit zijn klas – Max Protect Ultimate Nano Coat v1. UNC v1 is een permanente Nano-Glasscoating en blijft op de meeste oppervlaktes van het voertuig zitten. Lak, kunststof delen, rubbers, metalen, vinyl, perspex glas, velgen, uitlaatuiteinden, chroom en nog meer kan beschermd worden door het aanbrengen van Ultimate Nano Coat v1. UNC v1 is de makkelijkste aan te brengen coating in onze productgroep en kan door iedereen worden gebruikt. Het beschermt de oppervlakte door bescherming van ‘binnenuit’. Het meeste van de coating wordt opgenomen door de lak of andere geschikte oppervlakte waarop het is aangebracht. Voegt een diepe glans toe aan de lak en maakt het ongelofelijk makkelijk schoon te maken. Ook brengt het kunststof weer terug naar zijn originele kleur, zonder het glanzend te maken. Alle beschermde delen stoten water, olie en vuil af. Eenvoudig schoon te houden dus!

UNC v2 is een extreem duurzame nano-glascoating met uitzonderlijke weerbaarheid tegen chemische aanvallen. Zout, zure regen, sterke oplosmiddelen, wielreiniger, vogelpoep, boomsappen, etc. beschadigen het beschermde oppervlakte niet. UNC v2 is een van de hardste coatings in zijn klasse en is meer geschikt voor de professional, maar een ervaren doe-het-zelver kan het ook na het bestuderen van de aanbrengvoorschriften. Alle oppervlakten die behandeld zijn met UNC v2 zijn compleet weerbaar en vuil-, olie- en waterafstotend. Deze coating voegt ultra-diepe glans met spiegelachtige reflecties toe. Maakt de lak iets donkerder en verbetert de krasbestendigheid. UNC v2 is zo super hydrofobisch, sommige klanten zeggen zelfs dat het lastig is de lak nat te krijgen! Voor maximale duurzaamheid bevelen we een laag UNC v2 aan over een kort uitgeharde laag UNC v1. Maar je kunt het ook prima als een standalone product gebruiken. Perfect voor de professional die zoekt naar een ultieme eigenschappen, glans, snelle verwerkingstijd en korte droogtijd.

COATING VOOR LICHTMETAAL

UNC v3 is van dezelfde serie als UNC v1, UNC v2, en UNC-R, maar is lichtjes aangepast om het beste te presteren op blank metaal. Perfect op uitlaatpijpen, blank metalen wielen (gepolijst aluminium, chroom, staal, etc.) chroom, nikkel, koper, messing of op elk ander materiaal dat gemaakt is van blank metaal. Dit product weerhoudt blank metaal van roesten, aluminium van oxidatie, en zorgt ervoor dat het blanke metaal ongelofelijk makkelijk is schoon te maken. Net als de andere UNC-producten is ook UNC v3 permanent en kan alleen verwijderd worden met zwaar polijsten of schuren. Voor maximale duurzaamheid, adviseren we het aan te brengen in twee lagen, zorg dat ervoor dat er 12 uur tussen de twee lagen zit. Perfect geschikt voor professionals, maar een enthousiaste, ervaren doe-het-zelver kan dit ook, zeker als hij bekend is met de aanbreng instructies. Beschikbaar alleen bij Max Protect geautoriseerde dealers.