Home
E-mail info@detailing.nl
Phone +31627836951
Facebook
Webshop Detailing
Instagram

Jurgh car Detailing glascoating

Glascoating

Optimale bescherming

Om uw auto optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf (pekel, zout, UV, vuil et cetera) is een speciale lakcoating nodig. Het verschil met wax of nanocoating is dat glascoating een zeer langdurige bescherming op de lak geeft. Een dubbele laag glascoating levert nog meer voordeel. Hieronder ziet u de twee merken waarmee Jurgh Car Detailing voornamelijk werkt. Klik op een knop voor meer informatie over dit product. 

  

Het nut van glascoating


 

Glascoating is bijzonder nuttig om de schoonheid van de wagen te behouden op het moment dat u uw gloednieuwe auto bij de dealer heeft opgehaald. Bovengenoemde invloeden van buiten kunnen de kwaliteit van de lak van uw auto aanzienlijk verzwakken. Met glascoating kunt u dit tegen gaan. Ook is het schoonmaken van uw auto, wanneer deze glascoating heeft, een snel geklaard klusje!
 

De beste auto coating

 
 

 

Er zijn vele coatings op de markt verkrijgbaar, maar na veel te hebben getest in de praktijk en na het bestuderen van de verschillende laboratorium testen op duurzaamheid, hebben wij de coatings gekozen die de beste bescherming aan uw auto geeft! Bij Jurgh Car Detailing staat hoge kwaliteit en de duurzaamheid van het product hoog in het vaandel. Het is namelijk niet de bedoeling dat de coating na een aantal keer wassen eraf is. Daarom hebben wij speciaal voor u een haarfijne selectie gemaakt van de beste coatings op de markt. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden van glascoating voor uw auto, neem dan gerust contact op.
 

Voordelen van glascoating

Jurgh-Car-Detailing-de-Glascoating-Specialist-banner-Audi-BMW-Glascoating-Car-Detailing
 

  • beschermt tegen gebruikssporen en wasstraatkrassen door de hardheid van de coating (9H) (schaal van Mohs geeft hardheid aan op een schaal van 1 tot 10H)
  • Beschermt tegen oxidatie en roestvorming (glascoating sluit de lak geheel in)
  • Beschermt tegen boomsappen, dierlijke resten zoals insecten en (luizen)poep, UV-straling en zure regen
  • De hoogst mogelijk spiegelreflectie 
  • Glascoating heeft een zelfreinigende werking; uw auto blijft langer schoon
  • Bestand tot temperaturen tot 1300 graden (bijvoorbeeld inbranden van remstof op uw velgen)
  • dankzij de uitzonderlijke slijtvastheid, bescherming mogelijk van 5 tot 10 jaar. (afhankelijk van goed onderhoud)

Uw auto zelf onderhouden na de behandeling? Lees hier alle tips van Jurgh Car Detailing.