Project omschrijving

Mclaren 650S

MCLAREN 650S

Voor deze eigenaar hebben wij in het verleden zijn prachtige Mercedes 500E Brabus V12 geheel cosmetisch gerestaureerd en voorzien van een mooie laag Modesta glascoating. De eigenaar was hier zo content over dat hij ook graag zijn Mclaren van Modesta glascoating wilde laten voorzien.

BIJ AFLEVERING

Bij aflevering van de Mclaren is de voorbumper en motorkap voorzien van een PPF. Na enkele jaren was dit helaas vergeeld en was de installatie op de motorkap geen 100 punten.. We hebben de oude folie van de motorkap verwijderd en nu voorzien van Xpel Ultimate antisteenslag folie. De folie is zelfherstellend (krassen trekken uit de folie dmv warmte) en blijft altijd helder. (10 jaar garantie op vergelen).

VELGEN HERSTEL

Twee van de prachtige velgen waren beschadigd door een stoeprand omdat een tegenligger iets teveel ruimte op de weg opeiste. Dit is geheel hersteld en daarna zijn alle vier de velgen voorzien van Modesta glascoating; net als de gelakte remklauwen. De wielkasten zijn gereinigd met stoom en weer mooi op kleur gebracht met Max Protect coating. De motorruimte is met stoom gereinigd en voorzien van Max Protect V3 coating speciaal voor metalen, net als beide uitlaten.

LAK EN BESCHERMING

De lak hebben we in meerdere stappen gepolijst zodat er weer een prachtige diepte in de metallic lak verscheen. Wat een prachtige kleur is dit!!

Als bescherming hebben we gekozen voor Modesta BC-04 en BC-5, beide coatings geven maximale bescherming en glans aan de lak, dit is op de foto’s ook zeker terug te zien.

Het interieur is verzorgd met de producten van CSP detailing, het leer gevoed en het alcantara gereinigd en beschermd met CSP fabricprotector.

OOK VOOR UW AUTO

Heeft u nou ook een dergelijke auto of een andere mooie (sport)auto en wilt u het beste dat mogelijk is voor uw auto? Neem eens vrijblijvend contact met ons op! We vertellen u er graag meer over.

Jurgen Hesselink

High-end Detailing / Glascoating specialist

Info@detailing.nl / 0627836951