Project omschrijving

AUDI
S6

AUDI S6 CAR-WRAP AND MODESTA GLASCOATING

Als je als detailer dagelijks met hele mooie auto’s mag werken en mooie auto’s ook je hobby zijn, dan ontkom je er niet aan om zelf ook een mooie auto te rijden.

Standaard is de Audi S6 een maatpak op wielen, snel maar onopvallend. Als je auto een reclame object mag zijn mag deze uiteraard meer opvallen.

In samenspraak met onze wrapping specialist hebben we gekozen voor de opvallende kleur Sunflower Matte Metallic. Een mooie matte wrapfolie met veel metallic flakes erin.

Gedurende de dag veranderd, door de lichtval, de kleur van de wrap, heel bijzonder!

Om het thema zwart/geel te perfectioneren hebben we de 20’’ wielen zwart gespoten, een RS6 honingraatgrille gemonteerd, de ACC roosters voorin de bumper zwart gespoten en de raam- en daklijsten zwart gewrapped. Als detail hebben we de achterlichten voorzien van Xpel smokefilm.

WRAP EN GLASCOATING

Het dak hebben we gepolijst en voorzien van glascoating. Ook hebben we de wrap, om deze te beschermen tegen UV-straling en om hem makkelijker te reinigen voorzien van Modesta BC-05 glascoating.

Wij nemen ons werk uiterst serieus en laten het fotografische deel dan ook over aan de vakman. Sander van der Linden Fotografie heeft wederom een prachtige fotoshoot van Audi S6 gemaakt.

Heeft u interesse in een dergelijke behandeling eventueel gecombineerd met een fraaie fotoshoot, neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Jurgen Hesselink

High-end Detailing / Glascoating specialist

Info@detailing.nl / 0627836951