Project omschrijving

Audi RS6
‘Pozzi Blu’ Brila glasscoating behandeling

Audi RS6 ‘Pozzi Blu’ Brila glasscoating behandeling

Afgelopen weken hebben we voor een vaste klant deze prachtig uitgevoerde Audi RS6 facelift zo goed als mogelijk terug gebracht in nieuwstaat. Het komt niet vaak voor maar deze RS6 benadert bijna full option, heeft van binnen leerpakket twee of hoger en is van buiten uitgevoerd in de Ferrari paars-blauwe kleur Pozzi Blu! Van binnen een prachtig beige/wit interieur met zelfs contrasterende stiksels in de alcantara hemel. Wat een plaatje!

Helaas vond de vorige eigenaar dat waarschijnlijk minder interessant want die was niet al te nauwkeurig met de auto omgesprongen. De auto was serieus gekrast rondom. De dorpels heb ik over laten spuiten in verband met alle steenslag.

Correctie van de lak heeft circa 50 uur geduurd, sommige panelen zijn geschuurd met korrel 2000/3000 om de glans en reflectie te herstellen en de (diepe) krassen te verwijderen. Het interieur is eruit geweest om alle hoekjes en gaatjes te kunnen reinigen.

Na al deze arbeid hebben we Brila Premium tweelaags glascoating aangebracht, GlassParency op alle ramen, leercoating op het prachtige interieur en uiteraard zijn zowel de zomer als- winterset ook in de beschermende glascoating gezet.

Als kers op de taart weer een mooie fotoshoot van Sander van der Linden Fotografie!

Mocht u willen weten wat ik voor uw auto kan betekenen neemt u dan eens vrijblijvend contact op!

Jurgen Hesselink / glascoating specialist
06-27836951 / info@detailing.nl