Project omschrijving

AUDI
RS6 MODESTA

AUDI RS6 STAGE 3 DETAILING ICM MODESTA BC-04 GLASCOATING

Deze RS6 uit 2014 is recent door de eigenaar aangeschaft. (Zijn vorige auto, een nieuwe Audi SQ5, hebben wij behandeld met Max Protect coating.

Voor deze 560 pk sterke Audi RS6 hebben wij een Modesta BC-04 behandeling geadviseerd. Omdat de lak nog in goede conditie verkeerde hebben we deze licht gecorrigeerd met de Rupes DA. Enkele diepere krasjes zijn lokaal aangepakt met de rotary. Na het curen met de IR-lamp is de lak behandeld met Modesta Shot. Dit is een detailspray en zorgt voor extra glans en bescherming.

VELGEN IN DE GLASCOATING

De velgen zijn gedemonteerd en uitgebreid gereinigd. Hierna zijn de velgen gecoat. Je kunt je voorstellen dat het velgbed bij dit type auto’s zwaar te verduren heeft. Velgen coaten is dan een uitkomst, met de hogedruk reiniger en een oude washandschoen zijn deze velgen dan in mum van tijd weer blinkend schoon. Uiteraard zijn ook de wielkasten gereinigd en de remklauwen in de Modesta glascoating gezet.

INTERIEUR

Het interieur is uitgezogen en het leer is verzorgd zodat het leer soepel en sterk blijft. Alle ramen zijn schoongemaakt. Als laatste hebben we voor de klant de voorruit in Max Protect Ultimate Glass Coating gezet. Dit zorgt ervoor dat bij snelheden boven de 80 km/u regen zo van de voorruit afwaait. Wel zo’n veilig idee!

Samen met de klant hebben we foto’s van de Audi RS6 gemaakt, wat een glans en wat een reflectie!

Jurgen Hesselink

High-end Detailing / Glascoating specialist

Info@detailing.nl / 0627836951