Project omschrijving

Audi R8 V10 ABT ‘matte Daytona’ Brila glascoating

Audi R8 V10 ABT ‘matte Daytona’ Brila glascoating

Als specialist in high-end detailing en glascoating mag ik regelmatig met hele dikke auto’s werken. Soms heb je het geluk dat dik een understatement is en dat je aan ultra dikke auto’s mag werken. Deze Audi R8 V10 volledig ABT uitgevoerd is daar een mooi voorbeeld van!

De ombouw is uitgevoerd door ABT NL en daar is niet op bezuinigd! Veel mensen kennen deze Audi R8 dan ook!

Wat hebben wij er aan gedaan?

De auto is eerst ingespoten met foam en daarna gewassen met matte shampoo. Alle randjes, hoekjes en kiertjes (en dat zijn er nogal wat ;)) hebben we zorgvuldig schoongemaakt met een milde All Purpose Cleaner. Na het drogen van de auto is de lak minutieus gecheckt op teerspetters en andere onregelmatigheden. Na het verwijderen hiervan zijn de hoogglans zwarte delen gepolijst. Ook alle carbon delen onder de ‘motorkap’ zijn hierbij meegenomen.
Zoals bekend is het niet mogelijk om een matte lak te polijsten en hebben we de R8 meerdere malen goed ontvet. Overigens gebruiken we hiervoor allemaal producten van LaboCosmetica. Uiteraard verkrijgbaar in onze webshop. (www.detailing.nl/shop)

Na het preparen van de buitenzijde is het interieur gereinigd, het leer mooi matte gemaakt en voorzien van een leercoating. De wielen gedemonteerd en ook voorzien van glascoating. Vervolgens hebben we Brila Matte glascoating aangebracht op de matte Daytona grey lak als zeer duurzame bescherming.

Ook voor een matte lak bent u aan het juiste adres bij ons!

Jurgen Hesselink / glascoating specialist
06-27836951 / info@detailing.nl