Project omschrijving

Audi R8 Decennium – Brila Exclusive triple glascoating

Audi R8 Decennium – Brila Exclusive triple glascoating

Soms krijg ik wel eens de vraag, waarom gebruik je merk A en niet meer merk B. Als onafhankelijk detailer / glascoatingspecialist kijk ik niet naar een merk maar naar welk merk de beste producten binnen een range aanbiedt.

Daarom heb ik voor deze fantastische nieuwe Audi R8 Decennium editie (nr 147/222) gekozen voor het beste dat op de markt verkrijgbaar is. (In mijn bescheiden opinie)

Lak: Brila Exclusive 3-laags glascoating
Leer: Modesta 2-voudige leercoating
Kunststoffen: Modesta Kunststof Coating
Glas rondom: Glassparancy raamcoating

Audi viert dat het al tien jaar een V10 levert in de R8 met een speciale uitvoering van zijn supercar. Dit is de R8 V10 Decennium. Er zijn maar 222 stuks uitgebracht waarvan er maar een in Nederland is.

De R8 V10 Decennium is een op de krachtigste versie van de R8 V10 gebaseerde variant met veel bronskleurige details. Onder de kap een 620 pk en 580 Nm sterke versie van de 5,2-liter V10 met Quattro uiteraard.

Deze speciale uitvoering kenmerkt zich door zijn Ascari Blue gespoten koets en zijn speciale bronskleurige 20-inchwielen. Zaken als de voorspoiler, de zijskirts en de diffusor zijn in glanzend zwart uitgevoerd. De Audi-ringen zijn eveneens in het zwart uitgevoerd. De zijspiegelkappen en de voor de R8 kenmerkende zijpanelen zijn afgewerkt. Het interieur is in het zwart uitgevoerd en ook hier vinden we koolstofvezel accenten en bronskleurige stiksels.

Jurgen Hesselink / glascoating specialist
06-27836951 / info@detailing.nl