Project omschrijving

AUDI
A8L W12

STAGE 2 DETAILING AUDI A8L W12

Doorgaans besteden we het meeste van onze tijd aan het glascoaten van mooie auto’s. Maar dat is niet de enige dienst die wij aanbieden! U kunt onder andere ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een één- of tweedaagse detailing.

Ziet de lak van uw auto er dof uit, mist uw auto de sprankeling die hij had toen hij de showroom uitreed? Zitten er rondom krasjes op de lak? Met deze een- of tweedaagse detailing zal de lak van uw auto een ongelooflijke verandering in glans en reflectie ondergaan!

Deze prachtige youngtimer uit 2001 heeft net een vakantierit van 3000 kilometer achter de rug als hij bij ons wordt afgeleverd. Dat de kinderen achterin een mooie tijd hebben gehad is wel te zien aan de sporen die zijn achter gebleven. Als onderdeel van ons one-stop-shopping concept hebben we door de afbladderende lak aan de voorbumper een spotrepair uitgevoerd. Een van de gepolijste velgen hebben we hersteld van een stoeprandschade.

Wij nemen ons werk uiterst serieus en laten het fotografische deel dan ook over aan de vakman. Sander van der Linden Fotografie heeft wederom een prachtige fotoshoot van deze machtige Audi twaalfcilinder gemaakt.

Heeft u interesse in een dergelijke behandeling eventueel gecombineerd met een fraaie fotoshoot, neem dan dan eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Jurgen Hesselink
High-end Car Detailing
0627836951 / info@detailing.nl