Project omschrijving

ASTON MARTIN
VANQUISH

ASTON MARTIN VANQUISH CENTENARY EDITION 98/100 DOUBLE MODESTA TREATMENT

We hebben weer een fraaie auto behandeld voor een vaste klant van ons: zijn bijzondere Aston Martin Vanquish Centenary Edition.
In 2013 bestond Aston Martin 100 jaar en voor die gelegenheid hebben ze een aantal speciale edities gemaakt. Van elke editie zijn maar 100 exemplaren gemaakt. Leuk om te vermelden: dit is nummer 98 van de 100.

We hebben de auto grondig gepolijst (stage 3) waarbij uiteraard geen detail is overgeslagen. De staat van de lak was helaas verre van perfect; we constateerden vele schuurkrassen en polijstfouten. Na het polijsten hebben we de Aston Martin voorzien van twee lagen Modesta Glascoating

Het meest bijzondere aan deze auto is de lak, die afhankelijk van de countourlijnen van de auto steeds donkerder wordt. Normaal gesproken duurt het al ruim 50 uur om een Aston Martin te spuiten, daar komen nu nog eens achttien arbeidsuren bovenop. Naast de exotische verf zijn er diverse koolstofvezel-elementen gebruikt en zijn de Aston Martin-badges volledig van zilver. In het interieur worden materialen gebruikt die ook in de One-77 gebruikt zijn. Hier wordt het zilverthema doorgezet door het gebruik van zilverdraad voor contraststiksels in het zwarte leer en zilveren plaquettes op de dorpels. Daarnaast is de eigenaar verwend met een geschenkdoosje, waarin manchetknopen en een pen zitten, van zilver. En alsof dat nog niet genoeg is doet Aston er ook nog een poetslap bij, die hebben we maar niet gebruikt.

In samenwerking met Sander van der Linden Fotografie hebben we weer een prachtige fotoserie van de Aston Martin gemaakt!

 Heeft u ook interesse in een dergelijke behandeling voor uw (kostbare) voertuig? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op zodat we de mogelijkheden voor uw auto kunnen bespreken.

Jurgen Hesselink
High-end Car Detailing / Glascoating specialist / Exclusieve autoverzorging
0627836951 / info@detailing.nl