Project omschrijving

Alfa 156 GTAm
dubbele Modesta Glascoating en leerherstel

Alfa 156 GTAm dubbele Modesta Glascoating en leerherstel

Van de Alfa 156 GTA zijn er slechts 1500 stuks gemaakt. Inmiddels staan er nog maar 56 van op kenteken in Nederland. Daarmee is deze Alfa net zo zeldzaam als bijvoorbeeld een Ferrari 355.

Vorig jaar is de auto volledig overgespoten in Ferrari TDF blauw. Een prachtige kleur, zij het dat de spuiter de auto matig heeft afgewerkt. De auto is met korrel 2000/3000 geschuurd waardoor de auto rondom onder de schuurkrassen zat en volledige elke glans en sprankeling miste.

Dat is natuurlijk een mooie klus om te herstellen. Door het polijsten hebben we de fraaie blauwe kleur helemaal opgehaald!

Met 185.000 km op de teller, was de bestuurdersstoel lelijk geworden. De vulling van de wang was verpulverd er uiteraard was de lak op het leer ook niet zo fraai meer. Dit hebben we professioneel gevuld en hersteld en na al het leer te hebben gereinigd hebben we het leren interieur voorzien van Modesta leercoating.

De motorruimte is voorzichtig gereinigd waarbij de chromen inlaatbuizen stuk voor stuk gepolijst hebben en in de coating gezet. Vervolgens hebben we alles onder motorkap in de coating gezet.

De steenslaggevoelige fenders hebben we voorzien van Xpel om steenslag tegen te gaan.

Aangezien de eigenaar heel veel aan de auto heeft gemodificeerd is het nieuwe GTAm logo meer dan verdiend!

Na het polijsten (ca. 28 uur!) Hebben we de GTA ontvet en in twee lagen Modesta glascoating gezet.

Jurgen Hesselink
Jurgh Car Detailing

06-27836951 / info@detailing.nl