“Carwrapping Geef uw auto een andere look!”

BRILA glascoating

In mijn continue zoektocht naar de beste lakbescheming op de markt, ben ik in contact gekomen met BRILA Coatings. Net als Modesta glascoating komt deze kwaliteitscoating uit Japan. BRILA Coatings heeft een hele range aan beschermende coatingproducten maar vooral de BRILA Premium en de gloednieuwe BRILA Exclusive lijn vallen mij op.
Als een van de ‘uitvinders’ van de dubbele glascoating, ben ik trots om als een van de eerste detailers in Europa te kunnen werken met de driedubbele Exclusive coating van BRILA.

BRILA PREMIUM COATING

WAT IS BRILA?

BRILA Premium Body Glass Coating is een 100% in-organische glascoating op basis van pure silica die ervoor zorgt dat uw auto op de best mogelijke manier beschermd wordt tegen UV-straling, industriële vervuiling, zure regen, insectvervuiling etc. Daarnaast zorgt BRILA glascoating voor een voortreffelijke glans en beschermt het de lak op een ongekende wijze. BRILA glascoating bestaat uit twee componenten die samen een sterke beschermlaag vormen. Deze beschermlaag geeft een mooie en diepe glans aan de lak van uw auto. Tevens is deze kraswerend en zeer water- en vuilafstotend. BRILA glascoating is eenvoudig te onderhouden.

EENVOUDIG EN MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN.

Wanneer uw voertuig beschermd is met een BRILA coating, is deze zeer eenvoudig en snel zelf te wassen met een PH-neutrale shampoo en is deze gemakkelijk te onderhouden met een los verkrijgbare onderhoud set.

KWALITEIT GEGARANDEERD.

De lakbescherming van BRILA biedt u de mogelijkheid om jarenlang van uw auto in showroom staat te kunnen genieten.

VOORWAARDEN COATING

Glans zit niet in een potje! Naast een kwalitatieve goede glascoating is de het voorwerk ‘de detailing’ vooraf minstens zo belangrijk! Wij besteden veel tijd aan de detailing vooraf. Daarom kan een BRILA glascoating alleen worden geboekt met een Ultimate of Signature detailing voorafgaand aan de coating.

VOORDELEN COATING

De laklaag van uw auto is beschermd tegen externe factoren zoals chemische vervuiling, zout/pekel, UV straling, vuil en water. Het schoonmaken van uw auto is  veel eenvoudiger, door het gladde oppervlak van de coating kan het vuil en water niet aan uw auto ‘plakken’. De super afstotende en vuil werende werking biedt eveneens een pantser tegen chemicaliën zoals olie en brandstof. Daarbij bent u zeer goed beschermd tegen krassen die normaliter ontstaan in de wasstraat. Daar waar wax bescherming biedt voor een korter periode van enkele maanden biedt BRILA coating een langdurige bescherming tot wel vijf jaar. De Exclusive BRILA coating weet dit door zijn drievoudige laag zelfs tot zes à zeven jaar te verlengen.

Tesla P100D BRILA Exclusive Triple (!) glasscoating treatment

VRAAG NU EEN OFFERTE OP MAAT AAN.


Organisatie


Contactpersoon


Auto / kenteken


Opmerkingen


Selecteer foto's van uw auto om mee te sturen


Maximaal 10MB! Houdt control ingedrukt om meerdere bestanden te selecteren.

Uw offerteaanvraag wordt verwerkt.