“SPECIALIST IN EXCLUSIEVE AUTOVERZORGING”

JURGEN HESSELINK AANGENAAM!

Specialist in exclusieve autoverzorging

Mijn naam is Jurgen Hesselink van Jurgh Car Detailing. Ik ben detailer en gespecialiseerd in het polijsten en glascoaten van auto’s. Detailen kun je niet vergelijken met het simpel poetsen van een auto. Detailen is verder gaan waar poetsbedrijven stoppen. Detailen is het met veel passie en enthousiasme terugbrengen van glans en reflectie van de lak en het aanbrengen van de best mogelijke bescherming op uw auto. Waar veel poetsbedrijven problemen aan de lak verhullen, pak ik de problemen bij de bron aan; het perfect polijsten van de lak tot hoogglans. Natuurlijk is ultieme bescherming hierna van belang.  Daarom heb ik mij gespecialiseerd in high-end detailing en het glascoaten van alle leeftijden en typen auto’s!

LEES MEER

DAAR WAAR ANDEREN STOPPEN
GAAN WIJ VERDER…

DIENSTEN

Uw verwachtingen overtreffen

Ik ben een perfectionist, ik streef bij iedere auto naar het hoogst haalbare resultaat. Mijn doel: uw verwachtingen overtreffen! Hiervoor gebruik ik alleen de beste materialen, bijvoorbeeld Rupes Bigfoot, CSP detailing, Modesta Glascoating en Ma-fra LaboCosmetica. Uw auto is bij ons in veilige handen: hij staat altijd binnen in een exclusieve detailstudio met videobewaking, hoogwaardig alarm en 24-uursbeveiliging.

Het heeft de voorkeur dat u telefonisch of per e-mail een afspraak maakt voor intake van uw auto. Als we samen uw auto hebben bekeken kunnen we met een goede kop koffie alle exclusieve mogelijkheden voor uw auto bespreken. Hierna ontvangt u een offerte per mail met alle besproken opties en  prijzen. 

LEES MEER