AlloyGator Velgenbescherming

Jurgh Car Detailing is officieel dealer van AlloyGator velgbescherming. Een ideaal nieuw product om de velgen van auto’s optimaal te beschermen tegen stoeprandschade.

Iedereen heeft het weleens gehad of gaat het nog weleens meemaken, net te onvoorzichtig parkeren waardoor je mooie velgen beschadigen door de rand van de stoep. Met AlloyGator heb je geen enkele last van dit soort stoeprandschade’s. Dankzij de sterke nylon ringen van AlloyGator kunnen uw kostbare velgen tegen een stootje.
Deze ringen zijn niet alleen handig om uw velgen te beschermen tegen schade, u kunt de AlloyGator ringen ook gebruiken om uw schade juist te verhullen of simpelweg om uw auto weer eens een ander uiterlijk te geven.

Jurgh Car Detailing levert deze handige en ook “good looking” AlloyGator ringen in vijftien verschillende kleuren, zo vindt u altijd een bijpassende AlloyGator ring voor uw auto. Zo leveren wij ook enkele grijs en zwart tinten voor een onopvallende bescherming van uw wielen. Uiteraard heeft u ook de keuze uit vele felle, spetterende en opvallende kleuren om uw auto een extra persoonlijk detail mee te geven.

De AlloyGator velgenbescherming is enkele jaren geleden in Engeland ontwikkeld. Hier worden de AlloyGator ringen ook geproduceerd. In 2013 won AlloyGator de toonaangevende award: “Product of the Year” van het autoblad “AutoExpress”.
De AlloyGator velgenbescherming voldoet aan ’s werelds strengste veiligheidsnormen en komt ook onder zware omstandigheden niet los van het wiel.

De AlloyGator ringen worden geleverd als set van vier stuks maar zijn ook los te bestellen. Met de meegeleverde schraper kunt u kleine schade op de ring handig bijwerken, de AlloyGator ring is namelijk door en door gekleurd in de desbetreffende kleur.
De AlloyGator ringen kosten € 99,- inclusief btw. De montagekosten bedragen € 60,- inclusief btw. Het is namelijk noodzakelijk om de AlloyGator ringen te laten monteren door een professional. Jurgh Car Detailing is gespecialiseerd in het monteren van AlloyGator.

Zou u graag wat extra informatie ontvangen over de velgbeschermers van AlloyGator? Dat kan, stuur een WhatsApp bericht of bel naar 06 27 83 69 51, mail naar info@detailing.nl.

MEER INFORMATIE?

+31 627836951

BLOG