CSP Detailing System

CSP detailing system is een Brits merk die al jarenlang professionele detailing producten ontwikkeld. CSP is een van de marktleiders in de detailing wereld die na jarenlange ontwikkelingswerkzaamheden altijd weer met verrassende producten de markt betreed. Met CSP is uw auto in altijd goede handen.

Gepatenteerde technologie

Het heeft vijf jaar aan ontwikkelingswerk gekost om ‘de meest wetenschappelijk geavanceerde Detailing System’ te produceren.

De oprichter van CSP heeft een achtergrond in de ontwikkeling en commercialisering van nieuwe gepatenteerde technologie, met name in de “Green arena” als onderdeel van het Noord-West Eco-Innovation programma.

Hij heeft de kans gehad om te werken met een aantal van de meest gewaardeerde professoren van de wereld. CSP handelde internationaal met het Verenigd Koninkrijk en ontving meerdere investeringen van dit land.

Vertrouwen is er al jaren in het Britse merk. En dat is waar CSP ook voor staat, vertrouwen.

CSP must have producten

Het merk CSP heeft producten voor elk detail als het gaat over auto’s poetsen.  Neem bijvoorbeeld de CSP No.1 Cut Back helpt bij het verwijderen van extreme markeringen als diepe krassen en zuurplekken. Zo maakt u gemakkelijk uw auto weer kras en vlekvrij. Of de CSP No.2 Super Fine die de glossy finish van uw auto hersteld en kleine tot middelgrote krassen verwijderd. CSP No.2 Super Fine gebruikt geen optische vullers en herstelt uw auto dus permanent. Met de CSP No.5 Heavy Compound verwijdert u gemakkelijk diepe krassen en “1000 grit sand marks”. Er worden in CSP No.5 Heavy Compound geen optische vullers gebruikt en dat betekend dat defecten permanent verwijderd worden. Zo verwijderd u diepe krassen en brengt u de glossyness terug in uw autolak. Deze “droom waarmakende” producten helpen u uw auto te herstellen tot in de puntjes. Deze polijstmiddelen zijn ook in een extreem handig pakket te koop. De CSP Polish Bundle bestaat uit 5 exclusieve polijstmiddelen om uw auto niet alleen te herstellen maar ook meer dan strak en shiny te maken.

Aan de wax van CSP hangt weer een ander verhaal. CSP Finest Grade Carnauba Wax is ontworpen om een “show winning” finish te verschaffen. Overweldigende glans en diepte van de kleur is wat deze wax kenmerkt. Deze wax is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Dankzij extreme bescherming in combinatie met verbluffende duurzaamheid blijft deze wax langer dan een jaar stevig op uw laklaag zitten. De CSP Carnauba Wax presteert aanzienlijk beter dan andere types wax die gemiddeld voor € 300,- worden verkocht.

System Nano Particle Protection

Meer dan 280 uur werk werd uitgevoerd op de “Nano Particle Research Laboratories” aan de Universiteit van Liverpool. Hier werden verschillende nieuwe producten volledig getest en werden de resultaten, in samenwerking met Bentley digitaal opgenomen. Bentley was zo vriendelijk om monsters van leder uit hun €350.000 dure Bentley Mulsanne te verstrekken voor gebruik tijdens de laboratoriumtesten.

Bentley is momenteel het proefkonijn met het oog op de uitvoering van CSP Nano Particle Protection System als onderdeel van hun productieproces.

CSP Nano Particle Protection System is nu zelfs een casestudie voor het Centre for Global Eco-innovatie, ontwikkeld en speciaal ontwikkeld voor de verschillende substraten van een voertuig Glas, wielen en Schilderwerk.

Het substraat wordt super water- en olieafstotend; wat tegelijkertijd vrijwel een zelfreinigend oppervlak aan de buitenzijde van het voertuig creëert.

De opbouw van vuil, verkeer film en verontreinigingen zoals remstof en industriële neerslag wordt voorkomen. Hierdoor blijft het voertuig aanzienlijk schoner voor een veel langere tijd.

Het CSP Nano Particle Protection System bevat ook specifieke producten geformuleerd voor leder, stof en alcantara/ synthetische vezels die weerstand bieden tegen vlekken en kleurstoffen zonder dat het de looks en het gevoel van de bekleding niet aangetast worden. Dit zijn onder andere de CSP Prestige Interior Dressing, de CSP Fabric Cleaner + Protector en de CSP Prestige Odour Remover. Hiernaast kunt u uw interieur voorzien van diverse andere CSP wonder middelen.

Dankzij het ultieme niveau van de producten van CSP hoeft er niet alleen beduidend minder water en schoonmaakmiddelen gebruikt te worden voor het wassen van uw auto, maar is uw lak ook glashard beschermd tegen hardnekkige stoffen en vuil.

MEER INFORMATIE?

+31 627836951

BLOG