Car Detailing Producten

Naast al uw auto was-, poets- en wax producten bieden wij ook doe-het-zelf car detailing producten aan. Dit geheel om uw auto extra bescherming, verzorging en onderhoud na een professionele glascoatingbeurt te kunnen bieden. Jurgh Car Detailing heeft hier speciale pakketten voor samengesteld waaronder het Max Protect Glass Coating Pack, Wash Pack De Luxe en bijvoorbeeld het Accessory Pack II. Maak gebruik van vakkundig en efficiënt advies en profiteer van onze handige whatsapp service.

Wat is detailing eigenlijk?

Detailing is toch echt meer dan alleen even een emmertje met sop over de auto gooien en even de binnenkant opruimen en uitzuigen. Met “detailen” ben je bezig met de details van de auto. Je verandert eigenlijk in één keer de gehele staat van de auto. Met detailen gaat u een stapje verder, de auto gaat van schoon naar een “Candy Like Gloss” en lijkt weer gloednieuw. Zo wordt uw lak gevoed, geseald en volledig voorzien van duurzame waxen. Mede hierdoor is uw lak optimaal beschermd tegen negatieve externe invloeden, zoals vogelpoep, insecten, pekel, teer, hars en zure regen.

Is detailing hetzelfde als poetsen?

Poetsen en detailen zijn in de detailing wereld twee verschillende dingen.
Door detailing bereik je langdurige doeleinden. Een auto zo mooi mogelijk eruit laten zien en houden voor een zo lang mogelijke tijd.

Om een auto in zo kort mogelijke tijd te laten stralen gebruikt men producten waar zogenaamde “fillers” in zitten, deze verbloemen eigenlijk de aanwezige krasjes en hologrammen in uw lak. Na zo een poetsbeurt ziet uw auto er werkelijk fantastisch uit. Enkele weken en wasbeurten later begint het resultaat aanzienlijk af te nemen. De krasjes komen weer tevoorschijn en in het ergste geval is uw lak voorzien van hologrammen door een verkeerde techniek te gebruiken of andere oorzaken. In dat geval is elke euro een euro te veel.

Met detailen worden waskrasjes echt verwijderd waarnaast grotere krassen minder zichtbaar worden. Ook onderdelen van de buitenzijde van de auto kunt u detailen zoals banden, velgen, wielkasten, motorruimte en interieur. Het grootste voordeel van detailing is dat de glans na een detail beurt veel beter en langer zijn waarde vasthoudt.

Doe-het-zelf detailing producten

Dankzij de doe-het-zelf detailing producten kunt u gemakkelijk zelf uw auto onderhouden. Zo houdt u uw auto waardevol, gezond, schoon en glanzend.

De voordelen van detailen:
1. Het behoud van de waarde van uw auto
2. Verhogen van de optische kwaliteit
Bij een detail wordt uw lak gevoed, geseald en voorzien van duurzame waxen, hierdoor is uw lak optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals vogelpoep, pekel, teer, hars, enz.
3. Kunststofdelen worden ook beschermd zodat deze niet uitdrogen en/of verkleuren
4. Raam- en deurrubbers gaan langer mee als deze verzorgd worden
5. Uw lederen/stoffen interieur grondig laten reinigen en verzorgen zorgt ook voor een langere levensduur

Producten van Modesta – Max Protect – CSF – CSP en Chemical Guys

Wij verkopen enkel producten van gerenommeerde merken zoals: Modesta, Max Protect, CSF, CSP en Chemical Guys. Dit zijn merken die zich meer dan bewezen hebben in de detailing wereld. Naast de verkoop van deze producten kunnen wij u voorzien van professioneel advies dankzij diepgaande kennis.

MEER INFORMATIE?

+31 627836951

BLOG