Glascoating

Om uw auto optimaal te beschermen tegen externe invloeden (pekel, zout, UV, vuil et cetera) is een speciale lakcoating nodig. Het verschil met wax of nanocoating is dat glascoating een zeer langdurige bescherming op de lak geeft. Hiernaast levert een dubbele laag glascoating nog meer voordelen.

Het nut van Glascoating

Glascoating is bijzonder nuttig om de schoonheid van de wagen te behouden op het moment dat u uw gloednieuwe auto bij de dealer heeft opgehaald. Bovengenoemde invloeden van buiten kunnen de kwaliteit van de lak van uw auto aanzienlijk verergeren. Dit is tegen te gaan dankzij glascoating. Hierdoor is het schoonmaken van uw auto, wanneer deze glascoating heeft, een simpele klus.

De “very best”

Er zijn vele coatings op de markt verkrijgbaar. Na velen tests in de praktijk in combinatie met het bestuderen van de verschillende laboratorium testen op duurzaamheid, hebben wij de coatings gekozen die de beste bescherming voor uw auto bieden! Bij Jurgh Car Detailing staat hoge kwaliteit en de duurzaamheid van het product extra hoog in het vaandel. Het is namelijk de bedoeling dat coating een langdurig resultaat oplevert. Daarom hebben wij speciaal voor u een haarfijne selectie gemaakt van de beste coatings op de markt. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden van glascoating voor uw auto, neem dan gerust contact op.

De voordelen van Glascoating

• Beschermt tegen gebruikssporen en wasstraatkrassen door de hardheid van de coating (9H) (schaal van Mohs geeft hardheid aan op een schaal van 1 tot 10H)
• Beschermt tegen oxidatie
• Beschermt tegen boomsappen, dierlijke resten zoals insecten en (luizen) poep, UV-straling en zure regen
• Hoogst mogelijk spiegelreflectie
• Glascoating heeft een zelfreinigende werking
• Bestand tot temperaturen tot 1300 graden (bijvoorbeeld inbranden van remstof op uw velgen)
• Dankzij de uitzonderlijke slijtvastheid, bescherming mogelijk van 5 tot 10 jaar. (Dit is geheel afhankelijk van het onderhoud)

Na een glascoating is het van groot belang uw auto goed te onderhouden. Dit kan u natuurlijk ook zelf doen. Lees hier alle onderhoud tips van Jurgh Car Detailing.

MEER INFORMATIE?

+31 627836951

BLOG