Autowax producten

Na het reinigen, wassen en polijsten van uw auto is het tijd om een rijke waxlaag aan te brengen. Het waxen van de laklaag zorgt ervoor dat uw auto wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf als vocht, UV-straling en vuil. Er zijn veel soorten wax en niet alle soorten wax zijn even goed voor uw auto. Ze verschillen van harde tot zachte autowax in verschillende geuren en kleuren. Bij Jurgh Car Detailing bieden wij de CSP Finest Grade Carnuaba Wax, een gemakkelijk aan te brengen wax. De wax blijft langer dan een jaar stevig op uw laklaag zitten dankzij de extreme bescherming en de verbluffende duurzaamheid. De autowax presteert beter dan de meeste waxen, die meestal voor drie keer zoveel geld worden verkocht. Ook vindt u bij Jurgh Car Detailing verschillende wax pads voor een optimaal resultaat van de waxbeurt.

Hoe breng ik een waxlaag aan?

Het is belangrijk dat uw auto goed schoon is voordat u begint met waxen. De juiste manier van het aanbrengen van een waxlaag op uw auto is zo dun mogelijk. Hoe dunner de waxlaag, hoe beter het droogproces en hoe beter het resultaat. Het aanbrengen van een wax is redelijk eenvoudig. Neem een applicator pad, bijvoorbeeld de CSF Applicator pads, die gemaakt is van het beste soort foam dat beschikbaar is. Neem een kleine hoeveelheid wax en verspreid met een lichte druk en draaiende bewegingen de wax over het oppervlak. Zorg dat u van boven naar beneden werkt zodat u geen eventueel vuil van de wielen naar de bovenkant van de auto verplaatst. Voor kleine verscholen plekjes kunt u een CSP 13 Finger Applicator gebruiken, zodat die ook rijkelijk van de wax worden voorzien. Zorg dat u de autowax aanbrengt in een droge en koele omgeving. Na het aanbrengen laat u de wax een enige tijd drogen. Bij de Carnuaba Wax van CSP duurt dit ongeveer een uur per laag. Nadat de laag gedroogd is kan de laag uitgepoetst worden met een zware microvezeldoek. Zorg dat u de doek vaak genoeg vouwt zodat telkens met een schoon deel gepoetst wordt. Wanneer u de hele auto hebt uitgepoetst is het waxen afgerond. Uw auto is nu voor een lange tijd beschermd tegen invloeden van buitenaf.

MEER INFORMATIE?

+31 627836951

BLOG